Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

cherita 

všechny recenze uživatele

Grace je nakopnutíhodná nesympatická hysterka A já asi nejsem dostatečně „gay“ na to, abych ocenila kvality tohoto seriálu. Že se chlap chová jako ženská, to je vtipné tak jeden dva díly, ale postavit na takovém humoru osm sezón… jedna hvězda za celkem vtipné camea (Matt Damon toužící zpívat ve sboru). ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Pro českou mentalitu asi nepříliš oslovující počin, ale ve chvílích nudy i bez nutnosti nějaké té promile v krvi určitě koutkem úst u sem tam i povedeného vtípku člověk škubne. Pravidelně bych to ale sledovat asi nemohl. Nejvíc tomu určitě ubližuje srovnávání s Přáteli. On ten humor zas tak moc odlišný není. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je asi ten najodpornejší sitcom, čo som doposiaľ videl. Postavy, ich správanie, charaktery, dokonca aj tie ich ksichty sa mi hnusia. Tiež musím zdôrazniť, že vyznávam úplne iné hodnoty ako propagonisti tohto úpadkového, amerického seriálu. Vôbec sa mi to nezdá zábavné. Vzbudzuje to vo mne skôr negatívne pocity. Vždy po pár minútach sledovania mám chuť ich tam všetkých pozabíjať. * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Často jsem o tomto seriálu četl, ....prý úspěšný sitcom po celém světě. Tak nevím, ale čekal jsem více! Nějak se nesměji! Humorných scén je zde minimálně. A kdyby v seriálu nebyl praštěný Willův bývalý spolubydlící, tak se tam opravdu nic neděje! Jistě na tom má vinu i český dabing - nějak v poslední době nesnesu Lumíra Olšovského! Z jeho gay sebedůvěry je mi na blití !!! ......A sitcomům jako jsou ----Absolutely Fabulous, Little Britain, ... sitcom Will a Grace nesahá ani po kotníky!!! Dodatek : po 14 dílech to vzdávám a snižuji hodnocení na 1 *. Proč? Protože tento sitcom je děsná a stupidní NUDA! ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Willa a Grace jsem nikdy na českých televizích nezachytil a ani jsem před pohledem do komentářů nevěděl, že někdy u nás běžel. Nicméně v originále je to parádní sitcom jehož největším kladem jsou vedlejší postavy. Will a Grace by sami o sobě nebyli až tak zábavní a uznávám, že místy jsou i otravní, ale vše nahrazuje postava afektovaného, povrchního a sebestředného Jacka a hlavně postava multimilonářky Karen, která u Grace "pracuje" jako asistentka jen pro zábavu a jejím největším koníčkem je utrácení peněz ve velkém, polykání přášků a pití alkoholu ještě ve větším a hlavně urážení všech okolo. Její pisklavý hlas tomu dodává to správné grády. ()

Galerie (1 902)

Zajímavosti (44)

  • V dvacáté páté epizodě čtvrté série seriálu („A.I.: Artificial Insemination“) si samu sebe zahrála Cher. (JoranProvenzano)
  • Ve dvanácté epizodě páté série seriálu („Field of Queens“) si majitele restaurace a svůdníka Mila zahrál Andy Garcia. (JoranProvenzano)
  • Tvůrci David Kohan a Sam Mutchnick původně vytvořili koncept sitcomu, kde spolubydlící pár - gay a jeho nejlepší přítelkyně byli vedlejšími postavami. Televize ale měla ony postavy radši, než ty hlavní, a tak vznikli Will a Grace. (Tom Riddle)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama