Reklama

Reklama

Naši kluci

(seriál)
  • USA Our Boys
všechny plakáty
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

V létě roku 2014 jsou tři židovští mladíci uneseni a zavražděni ozbrojenci Hamásu. Izrael je šokován, otřesen a rozlícen. O dva dny později je nalezeno upálené tělo palestinského teenagera z východního Jeruzaléma v lese na západním okraji města. Simon, agent izraelské bezpečnostní služby Šin Bet, se v následujících dnech pustí do vyšetřování případu, zatímco rodiče zabitého chlapce podstupují dlouhou a strastiplnou cestu za dosažením spravedlnosti a útěchy. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

petikacka 

všechny recenze uživatele

O bitvách na západním břehu Jordánu jsem slýchávala od dětství, ale vůbec jsem to nechápala. Uplynulo mnoho let a pořád to nechápu. Dnes už sice vím, že tam neustále bojují Palestinci proti Židům a naopak, ale stejně!...Seroš je už společně s FAUDOU pro mě druhý počin, který mě tak nějak dostává do souvislostí a je to brutal, poněvadž pokud se budou lidi vraždit jenom kvůli víře a nenávisti, tak to nikdy neskončí a tady to vypadá, že je to navěky. Líbí se mi, že se tu střílí do vlastních řad a spousta "normálních" občanů si to už uvědomuje, ale stejně! Mám pro všechny ultraortodoxy celého světa svůj slogan. Ultráči jakéhokoliv vyznání světa - vyližte si prdel!!! Za mě zcela neortodoxních 85% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé, nebavilo ma to. Sledovať ako Semiti neznášajú Semitov a jedni aj druhí sú náboženskí fanatici, to nestojí za môj čas. Jedni si bijú hlavú o múr a pri modlitbách sa kymácajú ako pri duševnej poruche, druhí všade kričia Alláhu akbar, a celý dej je z polovice vyplnený ich katastrofálnymi spevmi, ktoré sú vlastne permanentnými výkrikmi v štýle áááááááááááá. Otras. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v průběhu prvního dílu sem si říkal,že tohle asi nebude nic pro mě.Roztřesená a divná kamera,spousta postav,hebrejština a našinci neznáme prostředí dohromady úplně nefungovalo.K jeho konci už si ovšem začalo všechno sedat a od druhého dílu nabrali Our boys na obrátkách a začaii servírovat celkem nekompromisní pohled na u nás neznámé události,který chytí a nepustí až do samého konce.Ve finále tu nejde ani tak o samotné vyšetřování (jakkoliv je natočeno dobře),jako spíš o svědectví poměrů v Izraeli, o tom jak to tam (ne)funguje a že máslo na hlavně mají obě strany.Osobně jsem po shlédnutí celé série opravdu rád,že žiju tam kde žiju a najednou se spousta událostí a problémů jeví jako nedůležité...80% ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Ano, stokrát ano! To bylo tak dobré, jak jen to mohlo být. The Spy s Cohenem je proti tomu falešná mýdlový opera, které nejde věřit nos mezi očima. Naopak Our Boys jsou nečernobílý, umírněný, a přesto emocionálně zdrcující obraz zločinu, který vás přiměje googlit detaily izraelsko-palestinského konfliktu. Tohle je seriál, jak má být. Napínavý, lidský, plný pochopení k oběma stranám, pečlivě vyrešeršovaný, bez příkras. Dávám 9 agentů Shabaku z 10 možných. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud by jste příběh ohlodali až na kost, tak je to o vraždě, jejíž pachatelé byli celkem rychle dopadeni, usvědčeni a odsouzeni k nejvyšším možným trestům. Problém je, že s tím nikdo není spokojen a to je vlastně meritum věci. Z mého pohledu se jedná asi o nejvyváženější a nejopravdovější sondu, zabývající se izraelsko-palestinským soužitím, přičemž bestiální vražda arabského chlapce tu slouží jako záminka pro širší kulturní a sociální střet. Ostatně to, že tvůrci odvedli vynikající práci dosvědčuje i fakt, že naštvali úplně všechny. 100% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první seriál, který HBO odvysílala v hebrejštině a v arabštině. (Duoscop)

Reklama

Reklama