Reklama

Reklama

VOD (1)

Brzo má být propuštěn na svobodu sériový vrah. Inspektor se vrací do města Vitoria-Gasteiz, aby vyřešil vraždy, které se podobají jeho údajným zločinům. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (47)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co zaujme jako první je způsob, jakým vrah své oběti likviduje. Už dlouho jsem neviděl nic tak originálního. Líbil se mi i klíč, podle kterého při zabíjení postupuje a palec nahoru zaslouží též stylizace. Problém jsem neměl ani s motivací, byť je trošku přitažená za vlasy, ale v souvislostí s ní vyvstává větší potíž. Ne že bych byl fanda do porodů či genetiky, ale skutečnost, která hnala zloducha za pomstou, mi přišla přepálená až běda. Danou sekvenci jsem si raději pustil ještě dvakrát, abych se utvrdil, že to tvůrci myslí vážně. A trochu mě iritovala i policistka, která si u manžela nepovšimla dost zásadního faktu. Kdyby to bylo naopak, tak bych to ještě pochopil, ale ženské si takových věcí prostě všimnou. Ale dalo se to překousnout. Pomalý styl vyprávění mi docela vyhovoval a nevadila ani zbytečná překombinovanost, odhalení vraha a jeho napojení na jednu z důležitých postav mi také přišlo v pořádku a slušné bylo i finále, ačkoliv dopadlo tak nějak podle očekávání. K hercům nemám výhrady a moje oblíbenkyně Aura Garrido zabodovala i tady. Stačilo trochu přemýšlet a mohlo to být lepší, ale ani tak si moc nestěžuji. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady Španělé se spoluprací s Netflixem šlápli do oslího hovna španělského muly. Tady se totiž španělský tvůrce rozhodl natočit ryzí mysteriozní thriller se sériovým vrahem a stala se z toho spíš fraška. Změť nudy a nesmyslného vyšetřování z filmu udělal průměrný, až podprůměrný kousek. Škoda, protože atmosféru neznámého to mělo a ty kulisy španělského maloměsta také stály za to. No nic, tak třeba příště. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Dvě s odřenýma zádíčkama.Asi od třicáté minuty odpadlo pro krimi filmy to nejdůležitější pro diváka.A to odkrývání vraha.Toho nás autoři ušetřili,a asi věděli proč.Ten příběh je nejen překombinovanej,ale až trochu scifi.A já sem se v něm slušně ztrácel.A tak mi zůstali jen obrázky.Na kriminálku málo napínavý,málo akční,všeho málo.40%. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Vezmu to ve zkratce, nehovím běhání a nechápu lidi, co bezdůvodně běhají, k tomu na můj vkus příliš mnoho včel, nic proti nim nemám, to ne, ale takové nehorázné zneužití si nezaslouží ani ony.. Javier Rey jedna hvězda, vizuální stránka snímku druhá hvězda, hudební podmaz třetí, no a připomínky si nechám od cesty.. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a řekla bych, typicky španělská krimoška o sériovém vrahu. Jeden si právě odseděl 20 let, má být propuštěn a stále o sobě tvrdí, že je nevinen. Jeho jednovaječné dvojče ho kdysi udalo proto, aby měl jejich společnou dívku jen pro sebe. Ve městě však další podobné vraždy propuknou ještě předtím, než je odsouzenec na svobodě. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve španělském městě Vitoria-Gasteiz, které je hlavním městem provincie Álava i celého autonomního společenství Baskicko. Ve filmu také vidíme starou gotickou katedrálu Santa María, která se nachází v témže historickém městě. (Trajektt)

Reklama

Reklama