Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To najlepšie na koniec a keďže sa skoro nikto neodvážil dať plný počet, osobne s tým nemám problém. Druhá polovica série je najintenzívnejšou pasážou celého seriálu, čo dáva z dramaturgického hľadiska pochopiteľne zmysel, avšak ide aj o jeden z najintenzívnejších zážitkov v rámci seriálovej mystery produkcie vôbec. Herecké výkony sú absolútne presné, emócie sú dohnané do extrému snáď pri každej dôležitej postave a všetko smeruje k záveru, ktorý v podstate všetko dôležité vysvetlí a prichádza s myšlienkou, ktorá je rozhodne zaujímavejšia akoby sme tu mali len boj dobra a zla a na konci si mohli povedať, že jedna strana vyhrala. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na čtvrté řadě je vidět, jak hodně zrychlila v tempu vyprávění (mělo jich být původně šest) a všechno jde seriálu k duhu. Konečně se toho víc děje, přicházíme na motivy postavy Služebnice a další se toho o sobě dost dozví (Dorothy a ve finále i Julian). Konec s ním je tím hororovým způsobem vtipný, jen škoda, že finále v domě je plné klasických atributů, jak podobně laděné příběhy končí. 70%, pořád a relativní spokojenost. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se říká, to nejlepší nakonec! Co je Leanne zač a s kým je ve spojení tušil asi každý, zde nám je to už zcela jasně vysvětleno, ale protože Dorothy Turnerovou skutečně milovala ( a ukázalo se že nejen ji) vyřešila vše tak jak se rozhodla proti vůli svého Pána. Tak nejlepší série to určitě není, ale podle mdlé druhé a třetí je to o hodně lepší, lehce temnější a drsnější. Byl to dobrý seriál, ale všechno musí někdy skončit a tady je to v pravý čas. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné vyvrcholenie a zakončenie príbehu rodiny Turnerovcov a ich záhadnej pestúnky. Tvorcovia dokázali umne a vierohodne dovysvetlovať všetky príbehové linky, všetko kvalitne graduje a záverečná apokalypsa a obeta dáva všetkému zmysel. Výborný je aj posledný záber, kde chudák Julian musí prijať svoju službu, to bolo od tvorcov perfektné. Celkovo 4 séria za mňa kvalitatívnych 80%. ()

Jugamaru 

všechny recenze uživatele

Od roku 2019 jsem začal sledovat Servant ale takový podvod na lidi co to sledovali, jsem opravdu nečekal. První série byla nápaditá. Druhá série byla o dost horší ale hlavně nudná. Třetí série se docela vykoupila a přišla mi celkem fajn tak jsem byl, zvědavý s čím přijdou se čtvrtou sérii. Čtvrtá série začínala první epizodou slibně, pak se postupně ztrácela kvalita, ale to nejhorší přichází v pozdějších epizodách kde je jakýsi podvod na diváka a začne se projevovat neschopnost celého tvůrčího týmu. Osobně nesnáším, když tvůrci si začínají vymýšlet obkličky pro nějaký zvraty, ale dokážu to nějak přehlédnout, pokud to je promyšlené a tvůrci to myslí dobře. Co nedokážu přehlédnout je přepisování všech charakteru a jejich chování a v zásadě spláchnutí celé třetí série a všeho do záchoda. Všichni se chovají jako totální dementi a jejich chování postrádá smysl hlavně proto, co se dělo dříve takže zkrátka jejich vývoj se hodil do koše. Scénáristi všechen vývoj zakopaly a narychlo to ukončily, že je prostě konec. Odpověď na otázky nebo rozvinutí z předešlých sérii neexistuje, stejně tak neexistuje nějaká konzistence mezi předešlýma sériemi, všechno se děje čistě jen náhodně aby byl konec. Tvůrci už nemyslí na postavy a dokonce už ani na dění co se tam děje, prostě se to děje a hotovo i když tam jsou čistě stupidní a nelogické scény. Toto docela považuji jako vyjebávku pro lidi co to sledovali a poslední epizody, jsem sledoval se znechucením, jak to mají ty impotenti v úmyslu zakončit. Věřím, že i v těch nejstupidnějších teoriích se určitě najde více nápadu, než co samotné tvůrce napadlo. Poslední série jako taková byla klasicky ve většině případech až na finále dobře natočená, měla svojí atmosféru a většina scén dávala smysl, pak se to ale pomalu a jistě sesype jak domeček z karet. Příběh přestává dávat smysl, motivace postav se spláchla, ošklivé CGI se objevují, scény mají spoustu chyb a chybí logika v dění. Co jí ale zlomilo vaz je scénář, který jasně ukázal, že tvůrci na tohle neměli. Ve výsledku, předcházející série ani nebyli potřeba a celý Servant by vystačil jako Celovečerní film. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama