Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizního moderátora počasí Phila Connorse (Bill Murray) zastihne cestou do pensylvánského městečka Punxsutawney, kam jede natočit reportáž o každoročních oslavách Hromnic, ohromná sněhová kalamita. Od té chvíle se ocitne lapen v časové smyčce, která ho nutí neustále se probouzet do stejného dne, a to 2. února. Ve svém světě každý den naráží na ty samé lidi, kteří si však neuvědomují, že se Hromnice dokolečka opakují. To mu dává jistou výhodu – může tak zjistit, co žena od muže očekává, a další den se chovat přesně tak, aby na ni udělal dojem. Naštěstí je mu nablízku dívka, na níž to může otestovat. Jmenuje se Rita (Andie MacDowellová), Philova trpělivá produkční, která musí snášet jeho záchvaty vzteku, přehnané požadavky i nevrlou náladu. Philova povaha se postupně mění a on získává Ritiny sympatie. Když se jednou společně probudí, je před nimi nový den... (HBO GO)

(více)

Diskuze

DJMaroko

DJMaroko (hodnocení, recenze)

Pravě to dávají na Nově ten jejich dabing vždycky stál za hovno musím si to raději pustit 

krapek

krapek (hodnocení, recenze)

To čo za dementný dabing to malo dnes na Dome? Hudba v radiobudíku je taká tichá až ju vôbec nie je počuť. Celý film tým posrali. :(

Recoba

Recoba (hodnocení, recenze)

bol som v Irsku a kolega mi poradil ako sa zlepšiť v angličtine. "kúp si dáki film a nauč sa ho naspamäť." kúpil som si Groundhog day. ...

na DVD bolo kopec jazikov -  vo francúštine Murray recituje báseň po talianski:-)

Uživatel Recoba smazal svůj příspěvek.

Alfinator

Alfinator (hodnocení, recenze)

Dabing.... vím že tu budu opakovat slova ostatních ... je šílenej... hlavně dementní překlady, který absolutně neodpovídaj situaci. Uplně nejlepší překlad toho jak popisuje Phil popisuje Billa že je Gay, ale myslí to hezky. U nás překlad "Je to teplouš". Obrovské množství uplně chybně přeložených frází. Naštěstí se mi podařilo sehnat originál s titulky (i když zrovna zde nejsou tolik potřeba).

Víc na filmu mě mrzí chyby (hlavně to, že jednou svítí sluníčko podruhý ne a střídačku). Ale s tím se poperu. Je to film, kterej si pustím i víckrát za sebou.

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

co řešíte ten dabing je v pořádku ale vetšinou u dalších filmech je nejhorší dabing ale ne český ale slovenský.. Spiš je to lepší.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

mojedatabaze: máš pravdu. mělo by to mít mnohem víc. klenot mezi klenoty ve svém žánru.

HouseMK

HouseMK (hodnocení, recenze)

Tak dneska, na Hromnice 2011, se opět na USA řítí jeden z nejsilnějších blizardů, Punysutawnský Phil předpovídá brzký příchod jara a já jsem si nenechal ujít tento nečekaně aktuální a skvělý film. :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Skvele......nemam dalsi slova 5*. Murray je proste buh , ktery dokaze cloveka rozchechtat jen svyma grymasama :D

spikey1

spikey1 (hodnocení, recenze)

jestli mě něco někdy podněcovalo k diskuzi víc než tohle téma, pak snad sex... ale... chci se Vás zeptat, napadá vás ještě něco co byste dělali kdybyste mohli cokoliv jako to dělá Murray ve filmu?

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

No nevim, jestli jde porovnavat americky styl s korejskym (ci jinym asijskym), ktere treba me absolutne nesedi a nebavi.

siloalampa

siloalampa (hodnocení, recenze)

Nuž ja neviem. Nebavil som sa zle, ale 87% sa mi zdá trošku veľa. Snáď preto, že som si v poslednom čase zvykol na juhokórejské romantické záležitosti s úplne odlišným štýlom humoru, ktorý je môjmu srdcu bližší, pretože je omnoho viac bizarnejší a nepredvídateľnejší. Napriek tomu 4*.

j-i-m

j-i-m (hodnocení, recenze)

Jedna z nejgeniálnějších romantických komedií, co jsem viděl...

Ivory-

Ivory- (hodnocení, recenze)

Vidím, že tu o tom diskutujete ještě i tento rok a to je z roku 1993. Je to rozhodně dobře, protože tohle je skvělá komedie, která hravě poráží většinu dnešní rádoby komediální tvorby. Pokud bych vybíral, které komedie někomu doporučit, tak tohle by byla jasná volba, o tom žádná. Miluji starší komedie, hromnice mezi ně patří velmi zaslouženě.

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

swed.83: Ten to samozrejme taky neni, Sandlera bych si pamatoval :-)

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

Horsi uz to nebude to urcite neni, prosel sem si filmy s kterymi mel Kaufman co docineni a taky nic.

swed

swed (hodnocení, recenze)

drexik: Zkus film Horší už to nebude, nebo cokoliv podle scénáře Charlieho Kaufmanna

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

Neznate nahodou nekdo film s podobnym tematem? Videl sem neco podobnoneho a nemuzu si vzpomenout ani kdo tam hraje. Mozna se jednalo o remake.

Baculík

Baculík (hodnocení, recenze)

komedia presne podla mojej chuti, ani na minutu som sa nenudila a vždy som čakala čo scenaristi zasa vymsleli ked sa znovu phil zobudi..... a znelka v radiu vždy rano super.... put your little hand in mine...

redhottka

redhottka (hodnocení, recenze)

Tenhle film vážně zbožňuji...ten humor je prostě k popukání :o) patří k mým oblíbeným filmům !!!

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Tak tahle taškařice patří, myslím, už ke klasice. Bil Murray tady předvádí to, kvůli čemu ho má rádo čím dál tím více lidí. Dávám 4*

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelně milá komedie,která zahřeje srdce...Bill Murray předvádí jak bude v budoucnu válet.Andie MacDowell je neodolatelná a vůbec...I got you babe-tuhle písničku jsme pouštěli včera...ale to je jedno-na Hromnice se dokážu dívat dokola,prostě srdeční záležitost.

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Reklama

Reklama