Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (333)

Nach 

všechny recenze uživatele

Skvělá koncovka Jesseho Pinkmana ze světa Braking Bad. Viděno krátce po seriálu a skvěle to vše na sebe navazuje. Ano, někteří herci výrazně zestárli či ztloustly. U jiných bych ta léta ani nehádal. Byl jsem nicméně tímto kouskem velice potěšen a nijak jsem se v těch časových sférách neztrácel, i když některé flashbacky by mohly být prostříhané. Přesto ale zvedám velký palec nahoru. 80% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Seriálový epilóg. Určite nedosahuje jeho úroveň, istá pasáž mi pripadala nedokončená a taktiež použili tvorcovia príliš veľa vaty... Pravdou je, že film ponúka aj zapamätania hodné scény, keď sa začne niečo diať, má to spád a veľmi dobre sa na to díva. Sledujeme mikro príbeh Jesseho Pinkmana a jeho snahu začať nový život, na ktorý potrebuje prachy a jeho predstaviteľ Aaron Paul bol opäť v dobrej forme. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Byť toto epizódový bonus, tak tomu naparím plné hodnotenie bez mihnutia oka. Bohužial veľmi bolo z toho cítiť, že sa malo jednať len o kraťas a nie o plnohodnotný celovečerák. Ak ste nevideli Breaking Bad, tak si spravte láskavosť a napravte túto osudovú chybu. Ani nie tak kvôli tomuto filmu, ktorý vám inak nebude dávať zmysel, ale kvôli sebe. Ukrátili ste sa totiž o seriálový zážitok svojho života. Keďže ja som megafanúšik pôvodného seriálu, tak som hltal každú scénu, aj tie, ktoré boli len vatou a mali za úlohu len vyplniť hluché miesta. Konieckoncov, vôbec nič by sa nestalo, ak by film nevznikol, ale keď už ho tu máme, tak som zaň vďačný. Stará partia, totožná atmosféra, kamerové filtre, feeling, jednoducho nostalgia ako sviňa. Asi si idem celý pustiť do tretice znova. 80%. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

El Camino pokračuje přesně tam, kde seriál skončil. Bez zhlédnutí seriálu na to nemá moc smysl koukat, protože spousta událostí navazuje na seriál a i když jde část původních událostí z příběhu trochu domyslet, stejně z toho nebudete mít takový zážitek, jako když znáte seriál. Je to takový jeden dlouhý díl, kvalitou srovnatelný se seriálem. Jen to nemá takový účinek, jako když vidíte celou jednu sérii seriálu. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus přichází tenhle kapku přebytečný dovětek už poněkud pozdě.. Formálně je asi vše na svém místě.. Je to Breaking Bad tak jak si ho ještě matně pamatuju.. Ale na konci jsem měl pocit, že kdyby to nevzniklo, tak by vůbec nikdo nebyl ochuzen vůbec o nic.. Mnohem víc než příběh a celá vzpomínka na BB se mě tady dotknul fakt, že jde o jednu z posledních rolí sympaťáka Boba Fostera.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Oproti jiným seriálovým tvorbám se režisér a scenárista Vince Gilligan rozhodl napsal filmový scénář zcela sám. (dan4815)
  • Film byl natočen kamerou Arri Alexa 65 v poměru 2.39:1, známý též jako anamorfní širokoúhlý formát. Je to nejširší běžně využívaný formát v kinematografii. (dan4815)
  • Herečka Krysten Ritter (Jane Margolis) byla při natáčení těhotná, ale díky jejímu kostýmu si toho diváci nevšimli. (dan4815)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama