Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáct let předtím se kamarádi snaží zahnat Emminy noční můry, a tak se sejdou ve staré škole při rituálu, který jim změní život. (Netflix)

Recenze (6)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to vyzerá, že vrchol príbehu bude v jeho strede. Po E04 ďalšia skvelá časť, tentokrát flashbacková. A opäť to neni na 5*, ale chcem to trochu nadhodnotiť. Milujem urban storky a tieto jak keby dospelácke verzie Bojíte sa tmy. Aj keď je duch smiešny, pretože ako je jasné v podstate od začiatku, v Marianne je pred strašením, lakačkami, aj nechutnosťami (byť je všetkého nemálo), na prvom mieste príbeh. A táto časť mi sadla najviac. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle výlet do minulosti se tedy opravdu povedl a hodně toho vysvětluje i když ne úplně všechno. Slušné strašidelné scény a opravdu parádní atmosféra s moc pěkným vizuálem. Tenhle seriál má opravdu slušně našlápnuto a věřím tomu, že to bude čím dál lepší. Spokojenost. ()

Reklama

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Těch Jumpscare střihů je tam na můj vkus až příliš. I přes to velmi silná epizoda, která odkrývá velkou část příběhu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pribehovka z minulosti, ked bola patica nerozlucnych priatelov v puberte a zrejme skrsol prvy zaujem Marianne. Vcelku priemer. Lakacky prakticky, az na dve vynimky, vyuzivaju neprijemne audio. Mierny nadpriemer. Predosla cast bola rozhodne o triedu vyssie, zvlast co sa tyka herectva a hlavne atmosfery. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době si zase můžu užít skvělou hororovou atmosféru, proto hvězdičkami nešetřím. Tahle výprava proti proudu času k počátku příběhu mě hodně bavila, vždy, když polevilo napětí, nemuselo mi to být líto, protože jsem se na oplátku dozvěděl něco zajímavého a pro příběh podstatného. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama