Reklama

Reklama

Criminal: Velká Británie

(seriál)
  • Velká Británie Criminal: UK (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(7)

Obsahy(1)

Detektivové v londýnské vyšetřovně svádí souboj s časem a pokouší se dostat pod kůži třem podezřelým, kteří jsou obvinění z vážných zločinů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (25)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

První řada lákala hlavně na jména vyslýchaných. V první epizodě se představil David Tennant a ve druhé pak Hayley Atwell, třetí doplnil pro mě neznámý Youssef Kerkour. Líbí se mi, že jde o konverzačku, která se odehrává v podstatě jen ve dvou místnostech a není třeba se obávat o nějaký vývoj detektivů. Vyšetřovací tým se drží víceméně stejný, ale vždy jde hlavně o obžalovaného a jeho případ. Nejzajímavější mi přišla epizoda s Tennantem, který zahrál doktora podezřelého z vraždy nevlastní dcery skvěle a s napětím jsem čekal na rozuzlení. Druhá epizoda s Hayley Atwell mi přišla slabší, protože nepřišel s ničím překvapivým. Závěrečná epizoda s řidičem kamionu, který možná převážel migranty to zase zvedla nahoru. Takže jsem se s chutí pustil i do řady druhé. V první Sophie Okonedo během svého interview nevědomky prozradí informaci, která závratně změní styl vyšetřování a i když je to zajímavé, tak je to nakonec vlastně nejslabší epizoda řady. Následuje výslech arogantního Kita Haringtona, který byl obviněn ze znásilnění a obzvláště otázky, které jsou položené v závěru stojí za to. Ve třetí epizodě Sharon Horgan hrdě bere odhalování úchylů do vlastních rukou, aniž by si uvědomila, jaké následky to může mít. Závěrečné rozuzlení opět skvěle funguje. A na závěr se představil Kunal Nayyar, který si zahrál usvědčeného vraha, co se snaží vyjednat snížení svého rozsudku výměnou za odhalení důležitých informací v otevřeném případu. Podle mnohých nejlepší epizoda, mě osobně se více líbila druhá a třetí, ale pořád to bylo vydařené. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To,že sa dej odohráva iba v policajnej vyšetrovacej miestnosti a v miestnosti za jej nepriehľadným sklom, nemusí znamenať, že je to nudné. Mňa to bavilo, hlavne postupne sa odkrývajúci charakter postáv, a ich počiatočná maska. Criminal: Nemecko som nevidela, lebo nemecky som od strednej školy zabudla, a titulky neviem zohnať ani anglické. Criminal: Francúzsko - dala by som asi o jednu hviezdu menej, lebo bolo viac predvídateľné. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O niečo slabšie ako Criminal:France najmä kvôli druhej epizóde, na druhej strane časti Edgar a Jay boli zvládnuté veľmi dobre najmä z pohľadu výkonov páchateľov a detektíva Huga. Netflixu možno vytknúť iba to, že šéfky sú už v dvoch sériach ženy (UK aj France) ale ako vyšetrovateľky jedinú epizódu v sérii UK nezvládli vôbec... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

základ je stále stejný jako u ostatních zemí,takže nic není tak jak se zdá,ale i na čtvrtý pokus to dokáže spolehlivě zabavit.Velkou výhodou jsou pouze 3 epizody.Na větší ploše by se vše nejspíš hodně brzo omrzelo.Criminal UK se pak svou úrovní řadí po bok svého francouzského sourozence.Německo zůstalo nepřekonáno...80% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Z tohoto "velkého" evropského projektu jsem viděl pouze tuto sérii a na ostatní se nechystám. Na ploše tří epizod tohle funguje parádně, ale nevím, jestli by to pořád mělo ten super efekt i na větší ploše. Obsazení je výborné, napětí se daří udržovat na jedničku, dialogy jsou mimořádně povedené a vedlejší minilinka o soukromém životě policajtů byla příjemným zpestřením. Kvalita jednotlivých epizod je klesající. Ta první, s opět mimořádně skvostným Tennantem v roli hlavního podezřelého, byla nejlepší. S nejlepšími dialogy, nejlepším příběhem, nejlepší atmosférou. Ta druhá s Hayley Atwell byla taky skvělá, ale už ne tolik. A ta třetí byla taky dobrá, ale zase o něco míň. Dávám jim tedy 90%, 80% a 75%. Fajn projekt, tyhle konverzačky prostě miluju a tohle je kvalitní. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama