Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tenhle skládačkový styl vyprávění mi nikdy nebyl příliš sympatický a můžu asi už i s klídkem prozradit, že ani tento snímek na tomto faktu nic pozitivního změnit nedokázal. Je pravdou, že oproti svým předchůdcům má méně chaotický děj, takže se v něm neztratíte i kdyby jste chtěli, ale to vše pouze na úkor jeho kvality. Ono všude přítomné násilí či zabíjení mě prostě nebralo a když už to přeci jen vypadá nadějně, že se třeba dostaneme v čase zase o kousek dál, tak rejža udělá časový šmik a my se vracíme zase zpět do role jiné postavy. Když si to tedy shrneme, tak se vlastně točíme pouze v obyčejným kruhu 5ti filmových minut v rozdilných hlavních rolích. Někomu to třeba může vyhovovat, ale mě to na více, než průměrné tři hvězdičky prostě nestačí. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

I kdybych pominul fakt, že pravděpodobnost rozhodnutí se k dobrovolnému nacpání zmostuspadnuvší mrtvoly do vlastního auta pouze za účelem skrýt své řízení v opilosti je asi tak velká, jako že se zítra samovznítí starosta Varšavy, spokojen bych pořád zdaleka nebyl. Sice jsem se nenudil, zato jsem si po skončení filmu uvědomil, že mě bavilo jen prvních zhruba deset minut. Postupné prokousávání se dějem od začátku ke konci s tím, že každé další sousto je Vám dopředu jasné, a že konec jste už měli možnost vidět na začátku, nepůsobí zdaleka tak efektivně, jak by mohlo. Zápletku tkvějící v rozpitvávání jistého objektu (v tomto případě času kolem jedenácté večer) z několika různých pohledů či osudů už jsme mohli vidět v jiných filmech, a to v podstatně lepších provedeních. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když se k nějakému titulu po létech vracím, zpravidla předpokládám, že své původní hodnocení poněkud snížím, protože tempus fugit a tak. V případě tohoto snímku jsem ale hodnocení zvýšil na maximum, protože čas, který zatím uběhl, jen přispěl k mé dobré náladě. Když jsem tam všechny ty mlaďochy viděl, přispělo to k mému zážitku z filmu- teprve teď byl dokonalý. Rozesmál mě vlastně už distributor výběrem českého názvu, protože se nedržel při zemi a šel do toho naplno jako Michelangelo, když vyhrál konkurz na Sixtínskou kapli. Ale zpátky k filmu- mám rád snímky, v nichž se rozjede x dějových linií, které se pak v jednom bodě protnou, a když obsahují navíc černý humor v množství větším než malém, bývám i nadšený. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Detailne poskladaný thriller z jednotlivých zdanlivo nesúvisiacich príbehov. Scenár je to prepracovaný a presne to nakonec všetko do seba zapadne. Aj filmové spracovanie je pomerne dobre urobené. Snáď možno keby sa niektorí herci trocha viac posnažili. Lenže toto všetko som už neraz videl. "Zkurvená noc" je zasa ďalší film, ktorý sa mi čoskoro vyparí z hlavy. Ale pozeralo sa na to fajn. *** ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Promyšlené to bylo docela dobře, jednotlivé dílky do sebe zapadají, i když těch absurdních situací je až trochu moc. Co mi ale vadilo, bylo to, že u filmu sem stále netušil, jestli je myšlen vážně, anebo ne. Také začátek byl slabší, než se začal vyprávět děj z pohledu dalších a dalších osob - druhá polovina je tedy výraznější svižnější a zábavnější. Závěr je pak očekávané vyústění toho, co už všichni vědí a čekají. I když se nedá upřít dávka originality, k lepšímu hodnocení mi ještě něco chybělo. Možná zručnějšího režiséra. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama