Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Drew (Kyle Gallner) a Max (Ryan Guzman) pravidelně živě vysílají rituál exorcismu. Ve skutečnosti je ale každá jejich show podvodem. Když ale na jednom z jejich vysílání narazí na skutečného démona, zjistí, že exorcismus fatálně podcenili, a aby toho nebylo málo – posedlou obětí je Drewova snoubenka Lane (Alix Angelis). Před rychle rostoucím publikem démon Maxe podrobuje řadě násilných a ponižujících výzev, jež ho měly potrestat za jeho online šarády. Mezitím ve snaze zachránit lásku svého života Drew zjistí, že zlověstný motiv démona není jen o pomstě, ale také o odhalení temných tajemství, která před sebou skrývali Max a Lane. Když zbývají pouze hodiny do představení, je otázkou času až se buď odhalí pravda, nebo je démon donutí setkat se s jejich tvůrcem. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Horor s komediálními prvky o filmařském týmu produkujícím na internetu populární vymítačskou show, jejíž poslední živý přenos (s najatými herci a předem připravenými triky pochopitelně) znenadání naruší skutečný démon a řádně zamíchá se sledovaností. Na atraktivním námětu vystavěná historka narušuje hororovou atmosféru komickými elementy, jejichž efektivita je však mírně proměnlivá, stejně jako některé herecké výkony, zcizující elementy a kolísavé tempo vyprávění. Film, vyprávějící především o zhoubnosti lží, léčivé moci odpuštění a o fascinaci hrůzou a násilím, nicméně i tak obsahuje dostatečné množství nápadů a šťavnatých scén, vydrží konzistentně bavit od začátku do konce a má hned několik překvapivých point i vyloženě rozkošný závěr, který si dovolí trefně rýpnout na správném místě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh se zaměřuje na mladé podnikatele, kteří mají svůj vlastní nočni stream a vysílají fake exorcismus, ovšem problém nastane když se jim do jejich Show dostane opravdový démon, s kterým si nebudou náhle vědět rady. Nápad je rozhodně nevšední a alespoň to přináší něco nového do subžánru, masky ujdou, občas zafunguje humor, najdou se zde i lekačky a vyloženě film nenudí, takže na zabití času to jde. Fanoušci vymítání si můžou 10% navíc přidat. 50% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď chcem vidieť blivajúcu stvůru, stačí mi zájsť na nejakú diskotéku na ženské hajzle, tam sa to deje často, nemusím si na to pozrieť tento film. Samozrejme na diskotéku až po lockdowne. Osobne sa ale takýmto miestam vyhnem a rovnako tak opätovnému vzhliadnutiu tohto filmu. Ono to má byť horor, ale častokrát pripomína skôr paródiu. Reálne nevystraší dokopy nič a čo je veľmi nedotiahnuté je to, že aj tam, kde sa divák môže teoretický zľaknúť, je celá situácia nachystaná tak, že o príchode strašidelného prvku tušíte dlhé sekundy predtým. A to je veľmi amatérske. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když se chopí produkce slovutný Louis Cyphre, i štáb streamující falešné vymítání může mít svůj Galaxy Quest.. V některých (především trikových) jednotlivostech ucházející, nicméně vadila mě ta fake in fake, pro jistotu do tmy ponořená architektura scén, některé herecké etudy i směr, kam se to celé na konci odebralo. Rozšířit čtvrthodinu krátkometrážní předlohy na celovečerní film není nic jednoduchého.. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Moderní, vcelku zajímavý a do jisté míry originální pohled na jinak ohraný žánr hororů o vymítání ďábla - což je informace, při které by hororoví fandové měli zpozornět. Damien LeVeck si vzal na paškál moderní trendy sledování absolutně čehokoliv na internetu a převrátil to v povedenou sociální satiru, která ke konci míří až překvapivě vysoko. Já osobně bych uvítal, kdyby se snímek víc rozhoupal buď ke komedii, nebo k hororu, takto to vyznívá po obou směrech trochu polovičatě, jinak ale palec nahoru za solidní zábavu. Druhé zhlédnutí možná časem přijde ku prospěchu. [Sitges 2019] ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až ve 22. minutě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama