Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Ono to už tak byva, že tie najväčšie klenoty ostavaju v uzadi, zabudnute. To je ich udel. Take filmy však veľke promo ani nepotrebuju, oni su reklamou sami sebe. Čo je na strane druhej škoda, lebo sa o nich malo vie. Každopadne, už to tu padlo. Toto skvele fantasy sa zjavne inšpirovalo Vychodom, čo je len a len dobre. Možno je toto ta spravna cesta. Naozaj nadherny film, s nie celkom očakavanym, no o to lepšim zaverom. Kiežby boli všetky take... ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Prej další Groundhog Day? Kéžby... Komedie se moc nekoná, fantasy se omezí na jeden moment... A když si trochu zaspoileruju, tak princip časové smyčky už využil kdekdo, všichni líp, a nikoho nenapadlo ukončit to hned v prvním opakování. Proč? Protože to nedává smysl. A kdo viděl aspoň jeden takový film, dokázal by vymyslet tisíc lepších způsobů, jak z toho vybruslit... Ale logika si dala bohužel volno, přednost dostala slaďárna... Pokud máte rádi deštivou Anglii a jste opačného pohlaví než já, klidně si jednu či dvě hvězdy přimyslete. Mě ale na průměru udržela jen sličná Jennifer a taky fakt, že si sama napsala i nazpívala obě titulní písně, za to jako muzikant dávám palec nahoru. ()

Reklama

Los 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný počin na oddechnutí, dobře koukatelné a většinou nenudící. Ale zase nejde o nic extrémně originálního, prostě příběh o jedné lásce, která je pro jednoho příjemnou samozřejmostí, a proto si myslí, že ji může odsunout za "podstatnější" věci. Tohle asi většina z nás zná, nicméně zde si tuto chybu daná osoba uvědomí (to už asi všichni neznají :o)) a snaží se ji napravit (a tohle asi nezná téměř nikdo :))...konec byl pak už trošku předvídatelný...ale i tak nebudu prozrazovat...a díky němu si nejsem jistá, zda Ian opravdu udělal správně, že se snažil změnit...nechtěla bych být na konci v kůži Samanthy... 6/10 ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec to bylo o fous, ale tu čtvrtou hvězdu přece jen dám. Láska na druhý pokus je film, který by tak moc chtěl být dalším P.S. Miluji Tě skříženým s Na hromnice o den více či Osudový dotek. Jenže je na to příliš laciný a herci místy spíše ochotničtí než profesionální (hlavně hlavní hrdina). Nicméně hezky si to pohrávám s tím patosem a láskou, až je z toho jakási romantická pohádka, u níž víme jak skončí. Respektive já to věděl a modlil se, aby to tak skončilo, jinak bych šel s hodnocením dolů. Díky Bohu mohu tak tento romantický film zařadit do ranku čtyřhvězdičkových úspěchů jimž dávám i přes tuto skutečnost mírný palec nahoru. 75% ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

poselství pěkné - važme si milovaných osob a dávejme jim pokud možno najevo, jak je máme rádi, protože život je kurva a člověk nikdy neví, co se může přihodit.. bohužel ale provedení bylo daleko méně "mastné a slané", než bych čekal, a chemie mezi ústřední dvojicí rovněž po většinu času moc nefungovala.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Film sa pôvodne nedostal do americkej distribúcie. Americkí diváci mali možnosť vidieť tento film až v premiére v americkej televíznej sieti ABC Family 15. januára 2006. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)

Reklama

Reklama