Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá rodina cestuje autom, otec však robí nebezpečný manéver a provokuje pomalého vodiča minivanu. Ten sa naštve a minivan ich začína prenasledovať. Obyčajný rodinný výlet sa mení na boj o život. (Jadro)

Recenze (38)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ty kokos retardovanejšiu rodinu som dávno nevidel. Takú retardovanú, že ani neviete, ktorému členovi prajete smrť ako prvému. Dementný otec rodiny, čo sa kurva nevie ovládať, hysterická pizda matka a uškriekané deti, ktorým úprimne prajete hluchonemotu. Ten psycho dedek bol nakoniec sympaťák. Film sa podobá na Narušeného s Russelom Croweom, s tým rozdielom, že tu fakt prajete záporákovi. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že takhle jsem se nepobavila už dlouho. Film "Vyšinutý" v trošku jiném kabátku. Tvůrci tady určitě zapomněli doplnit, že se jedná o komedii, a v tom případě by ode mě měli celých pět hvězd! Takovou koncentraci blbců na jednom místě, to se jen tak nevidí. Stáhnuté kalhoty a hlava bouchlá dveřma při zběsilém couvání, to už jsem se chcechtala nahlas. Rodinka opravdu k pohledání. I přes všechny nesmysly ale musím říct, že si to moji pozornost udrželo a mělo to i pár napínavých momentů. Ale každý na vlastní nebezpečí! 3*/5. ()

Reklama

septic odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Stupidita z toho sálá, že jsem se pokoušel spáchat harakiri čokoládovou tyčinkou. Hrozně jsem si přál, aby tu dementní rodinu nasekal na malé kousky. A když už to vypadalo, že z těch uječených kreténů někdo zhebne, tak vyskočí závěrečné titulky. Jebat takový film ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film dvoch tvári. Na jednej stránke  celkom dobrý výber hercov a hlavný záporák má čo si do seba a hrá to dobre. Nápad na scenár dobrý, ale ako tu v recenziách poniektorí spomenuli, tak logika má nedostatky a tie náhody, a zhody okolností s nízkou pravdepodobnosťou to kazia. Občas som počas sledovania filmu sa zamýšľal, že si to ten kretén aj vykoledoval a patrí mu to. Proste niekedy je dobré sa trošku vyhýbať konfrontácií a všetko ide pokojne ďalej. To avšak neznamená, že záporák nie je magor. Dvaja barani sa stretli a trpia všetci. V rámci žánru ide o dobrý film kde nejaké logické nedostatky v konaní treba odignorovať. Tých tunajších 51% (12.12.2022 hodnotilo 197 užívateľov) je dosť kriticky tvrdých. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další film ve kterém je neschopnost policie do nebe volající a dovolí tak maniakovi se volně pohybovat a zabíjet lidi bez ostychu ve dne na veřejnosti. Když pominu jisté blbosti, tak atmosfericky to bylo zvládnuto výtečně. Již tématicky velice podobný Vyšinutý na mne značně zapůsobil, ale zde to tvůrci vyhnali do mnohem většího extrému. A přestože byl hlavní hrdina korunovaný pitomec, já se vážně bavil. Poutavý příběh, skvělá kamera i akce a děsivý záporák. 70% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama