Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá rodina cestuje autom, otec však robí nebezpečný manéver a provokuje pomalého vodiča minivanu. Ten sa naštve a minivan ich začína prenasledovať. Obyčajný rodinný výlet sa mení na boj o život. (Jadro)

Recenze (38)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další film ve kterém je neschopnost policie do nebe volající a dovolí tak maniakovi se volně pohybovat a zabíjet lidi bez ostychu ve dne na veřejnosti. Když pominu jisté blbosti, tak atmosfericky to bylo zvládnuto výtečně. Již tématicky velice podobný Vyšinutý na mne značně zapůsobil, ale zde to tvůrci vyhnali do mnohem většího extrému. A přestože byl hlavní hrdina korunovaný pitomec, já se vážně bavil. Poutavý příběh, skvělá kamera i akce a děsivý záporák. 70% ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Stupidita z toho sálá, že jsem se pokoušel spáchat harakiri čokoládovou tyčinkou. Hrozně jsem si přál, aby tu dementní rodinu nasekal na malé kousky. A když už to vypadalo, že z těch uječených kreténů někdo zhebne, tak vyskočí závěrečné titulky. Jebat takový film ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že cesty sú plné šoférov, ktorí tam nemajú čo robiť. Nie je nič horšie, ako na takého blbca natrafiť mimo auta; vtedy vie situácia prudkým spôsobom vyeskalovať. Problém tohto filmu je v tom, že má mimoriadne hlúpy scenár. Taký hlúpy som už dlho nevidel. Postavy sa správajú tak hlúpo, až sa mi zastavoval rozum nad ich správaním, nad ich hlúpymi rozhodnutiami. Rovnako hlúpo však konal aj ústredný záporák, ktorý síce má čo-to do seba, ale inak veľa inteligencie spolu s hlavnou rodinkou nepobral. Takisto oceňujem „úžasnú“ prácu polície. Zapojenie starých rodičov do deja znížilo beztak nevysokú úroveň tohto trileru. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No, jsou filmy, ktere maji dobrou myslenku a zpracovani stoji za prd. A pak jsou zase treba filmy, ktere jsou logickou blbosti od zacatku po konec, ale dokazou si drzet napetovou linku po celou dobu. A tak to vidim tady ja. Krom toho napeti je to blbost hodna Primy MAX. No ale neva, na vecer, kdy nechci nad nicim premyslet a nic resit, ideal.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, kde psychicky labilného človeka vytočí jedna rodina (hlavne hlava rodiny), ktorá ide na návštevu k starým rodičom. Potom už nasleduje naháňačka, kde psychický (a fyzický) teror sa postupne zvyšuje. Z hľadiska celej koncepcii film je na strednej úrovni. Ten záver ma znepokojuje – čakal som iný smer a iné vyvrcholenie. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama