Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Fakt velka skoda,ze potencial tohto hororu nebol vyuzity,asi taka uvodna polhodina bola vyborna,tesil som sa,ze co bude dalej,ale bohuzial to smerovalo dole vodou a aj ten zaver tvorcovia filmu nezvladli najlepsie,no nic,tentokrat to nevyslo reziserovi,mozno nabuduce,udelim tri slabsie hviezdicky...:-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy na téma život za život mávajú občas dosť svižný až adrenalínový dej. Lebo čas sa kráti a k splneniu cieľa chýba ešte jedná ťažká maličkosť. Lenže tento film, taký rozhodne nieje. Je tu veľa hluchých scén, hororových prvkov je tu minimum a scenár neprišiel zo žiadnym zaujímavým zvratom a tam sa ich, teda ponúkalo viacej. Herci sa tiež moc neukázali, hlavne od Carmen sa čakalo, že bude hysterická sviňa, ktorá ide cez mŕtvoly, ale nie, dievča sa nejako bálo prejaviť. Netflix tento rok ukázal, že netočí len braky i keď tento práve takým bol. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že Netflix má za sebou aj podstatne slabšie kúsky ako tento tak budem trochu zhovievavejší ako k ostatným jeho filmom. Názov fanúšikov hororu spolu s úvodom zaviedol na trochu inú stopu a kto očakával prenasledovanie rodinky agresívnym štrkáčom či nadrozmerným štrkáčom na spôsob Anakondy dočkal sa niečoho úplne iného. Či to bolo práve najlepšie riešenie tažko povedať, ale tak v poslednom čase som videl hrozné výkony nielen vo filmoch,ale ešte aj futbalistov zo susedného mesta v Púchove a tak nakoniec o pol hviezdičky viac ako by si to zaslúžilo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film, jenž na první pohled nabízel docela zajímavou zápletku a pochází z distribuce Netflixu, se bohužel postupem času stal dosti nezáživnou podívanou. Mohla za to hlavně celková nevyváženost příběhu a jeho celkové pojetí. Zatímco začátek se nesl v docela ponurém duchu a divák soucítil s hlavní hrdinkou a její dcerkou, postupem času se z toho stával jakýsi psycho guláš, v němž chyběla řada základních ingrediencí, avšak ve finále to chutnalo poněkud jalově. Našlo by se tu přitom několik momentů, ve kterých byla cítit zajímavá atmosféra – šlo skutečně o zásahy, připomínání a varování ze strany temných sil že čas utíká, nebo měla prostě jen hlavní hrdinka narušenou psychiku po traumatizujícím zážitku a strach o život dítěte udělal své? V každém případě však začala trpět hlavně hororová stránka filmu, protože až na pár zlověstných přeludů a událostem ve skalách, to spíš celé působilo jen jako obyčejné psychodrama. Jakoby se tvůrci prostě jen báli trochu více přitvrdit, aby tomu náhodou nesnížili rating přístupnosti.30% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ohraný motiv v rámci žánru nic neznamená, protože neohraný neexistuje, ale v tomto případě se Hilditch vyhnul jakékoliv snaze x krát reczklovanou báchorku na téma "život za život" něčím osvěžit. Zůstala jen vyprahlá nuda, ve které zoufalá matka hledá, koho by krouhla. Carmen Ejogo se sice snaží, ale v tomto případě to je házení hrachu na zeď. 10% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Had, který se ve filmu objevil, je Chřestýš diamantový. (LUKICKK)
  • Když Katrina (Carmen Ejogo) cvičí se zbraní v poušti, sleduje video na YouTube o konkrétní zbrani, kterou si koupila – toto video je pravé. Osoba ve videu je Hickok45, vlastním jménem Greg Kinman. Kanál o střelných zbraních provozuje na YouTube od roku 2007 a za tu dobu nashromáždil více než 4 miliony odběrů. (LUKICKK)

Reklama

Reklama