Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (80)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudný kráľ ide do p*če, Daemon je stále najväčší hajzel (a môj najväčší favorit, nech robí čokoľvek) a z kráľovnej sa určite nestane Rhaenyryn spojenec. Sklamala ma len jedna vec, že sa tá urážlivá a uštipačná kurv*čka Criston nakoniec neprebodol. Inak ale super a oproti Prsteňom moci je to záživné, svieže, prepracovaná a postavy bavia dostatočne. Už mi tam chýba zrejme naozaj len väčší počet Starkovcov. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda je Tak dobrá. Výborné dialogy, herecké výkony, všechny pohledy postav jsou výborné a samotné vyvrcholení svatby klasické GOT. Emily Carey dostala ve své poslední epizodě větší prostor a na svůj věk odvedla úžasný výkon. Budou mi Emily s Milly chybět. Next two episode director Miguel Sapochnik. I'm so fucking excited! ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No mne jakožto velkému japanofilovi přišlo fantastické, že se rozhodl ser Cola spáchat harakiri alias seppuku. Samotná epizoda naprosto fantastická. Daemon sice je vykreslen zle, ale opět je tam nějaká nejednoznačnost. Dále tám mám absolutně bombastickou výpravu, co se týče Driftmarky. Sety, kostýmy, jídlo, svícení je naprostá fantazie. Baví mne, že si někdo myslí, že Alicent je postava bez agendy a souhlasím s lordem Hightowerem v této epizodě stojí pevně i bez krále. Larys se ukazuje jako pěkná krysa a ten jeho Shakespearovský monolog ou jé. Tato epizoda jednoznačně za plných počet i díky Ramin Djawadimu. ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zabitie manželky bolo smiešne natočené, čo vyplašil koňa či čo, wtf ! ..................... What tttttthe fucking fuck, práve som tesne po dosledovaní tej "udalosti" na svatbe. Aj v tomto seriáli niekomu nečakane ultra preplo (ako Daenerys), lol. ................ Znižujem na "odpad" pretože ten chuj ostal nepotrestaný. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama