Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl lépe naladěn než u jedničky, tentokrát jsem o něco spokojenější. Samozřejmě základní motiv zůstává, a tak je film nejen podobný předchozímu, ale i všem těm Kostkám a Saw, s čímž se asi moc dělat nedá. Tentokrát se Zoey snaží najít ty, co za vražednou hrou stojí. A nemusí hledat dlouho, jelikož si ji najdou sami. Také se nakonec vysvětlí, proč tolik hráčů vyhrálo ve svých hrách a setkalo se znovu. Napětí v jednotlivých místnostech nechybí, vše je hnáno až na hranu. Sice jsem tak trochu čekal, že dojde na rozřezání lasery v přímém přenosu či rozleptání kyselinou v detailu, ale nechť. Gore se tedy opět nekoná, tudíž kdo si bez něj neumí film představit, asi by jej měl raději vynechat. Mně to tentokrát nevadilo. Vražedný vagon či tekuté písky pobavily. K trojce je očividně našlápnuto, což bude nejspíš záviset jen na výdělcích. Rychlá oddechovka, kde se místo mluvení hlavně běhá. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je skoro stejně výživný jako první, ale obávám se, že se tato franšíza brzo stane novou obětí pro vydělávaní prachů a dopadne to podobně jako se sérií Saw. Těžko hledám nějaké rozdíly mezi jedničkou a dvojkou, bavilo mě to téměř identicky a většinu si dokonce i stále pamatuju. Ač scénář pomalu, ale jistě dostává viditelné přitažení za vlasy, je to taková nenáročná guilty pleasure popcornovka pro masy, která asi bude lidi pořád lákat do kin. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš hysterické. Čo je horšie, ani herecké výkony ma moc nepresvedčili. Tiež dosť dlhý čas v prvej polovici sa venuje v podstate ničomu čoho výsledkom bola len nuda. A čo je škoda, mordy nestáli za nič, žiadna kreativita a hlavne žiadna kamera. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Logika jde v Turnaji šampiónů tak trochu stranou a do popředí se dostává akčnost a hra o čas. Místnosti byly fajn (banka, pláž, deštivá ulice), nápady na hádanky zajímavé, ale ten konec... ten to naprosto zazdil. Vlastně mám pocit, že celou tu dobu byl příběh a hrdinové v pozadí a řešily se jen hádanky, a až na konci se to snaží naznačit nějaké - hodně komplikované - emoce. No jo, bude další díl, protože Escape game room prostě frčí. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ako už býva zvykom dvojky sú skoro vždy slabšie. Nevyhlo sa tomu ani escape room turnaj šampiónov. A to sme na to chceli do kín a ja si film chcel nechať na tohtoročný Halloween, dobre že som nevydržal. Nemastné neslané. V podstate kúzlo z predošlého dielu je fuč, tu by asi nepomohlo ani veľké platno. Ale stále solídny priemer čo sa hororu týka. Skôr to bol taký thriller. 3* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Existují dvě různě dlouhé verze filmu (88 a 96 minut). Obě mají naprosto rozdílný začátek a závěr filmu. (SOLOM.)
  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)
  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)

Reklama

Reklama