Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Figu 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, který však tenkrát bylo na Arnieho kvalitní bijáky okolo dost krátký. Ovšem dnes v rámci nostalgie kousek k nezaplacení! Objevily se zde novinky, jako zbraně, který vidí skrz stěny, dál pak parádní záporák v podání Caana, no a nesmím zapomenout na řízka Pastorelliho, kterýmu nechť je země lehká. Jako popcornovka byl Likvidátor super flák! 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tohle je podobný návrat poněkud upadající hvězdy jako Double Team v případě Van Dammea. A není to návrat vůbec špatný. Arnie drsný jako šmirglpapír, James Caan hnusný jako nedělní podvečerní myšlenka na práci, efektní efekty, jediná slabší věc je ta občas jakože vtipná figurka italského mafiána. Oddechovka na 70%, doporučují čtyři z pěti lovců krokodýlů:) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiarivá hollywoodska kariéra rakúskeho svalovca Arnolda Schwarzeneggera začala v druhej polovici deväťdesiatých rokov minulého storočia pohasínať. Hrdina kultových snímkov ako "Conan", "Terminator" či "Predator" sa začal objavovať vo filmových prepadákoch, ktoré nemali úspech u odborných kritikov ani u bežných divákov. Upadajúci trend Schwarzeneggerovej hereckej kariery je cítiť i v akčnom thrillery "Likvidátor". Je to zdĺhavé a nudné. ** ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hláška: "Tady odbory nikdo ochcávat nebude!" pronesená ze strany odborářů směrem k samopaly ozbrojeným členům mafie mě utvrdila v tom, že tenhle film chce jenom pobavit. Arnoldovi to naštěstí tvůrci neřekli. Proto neztratil ani kapku drsnosti na úkor sarkasmu a jeho natrénovaný výraz doktora inteligentního svalstva ho nikdy neopoustil. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympaticky debilní béčko, poslední solidnější vzepětí guvernéra Mr. Universe v akčním filmu, pak už jeho kariéra definitivně zamrzla na úrovni "Batmana a Robina". Nejsem si úplně jistá, nakolik byl "Eraser" míněn vážně, ale já se u toho pokaždé nasměju jako šílený uň a v útlém mládí jsem Arniemu toho drsňáka žrala i s navijákem. Při vzpomínce na padákový souboj v oblacích nebo na ty divné pseudokrokodýly se moje bránice začíná samovolně otřásat, při vizuálním kontaktu by přešla rovnou do burácivého pazvuku. Nemůžu si pomoct, tahle kravina z devadesátých mě svým primitivním způsobem prostě a jednoduše baví. 66% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V českém dabingu nalezneme jednu chybu. Railgun nebo-li elektromagnetické dělo, též známé pod přezdívkou kolejovka (podle „kolejnic“ po nichž střely obrovskou rychlostí krouží) byla ve filmu přeložena jako vlaková puška. Tyto kolejnice ovšem s vlakovou dopravou nic společného nemají. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)
  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)
  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama