Reklama

Reklama

Jak jsem se stal superhrdinou

  • Francie Comment je suis devenu super-héros (více)
Trailer

VOD (1)

Ve světě, kde vedle sebe žijí lidé a superhrdinové, se samotářský polda a mazaná vyšetřovatelka snaží překazit temné spiknutí a zachránit hrdinům jejich schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem to čekal daleko horší a dost mile mě to překvapilo. Určitě to lze hodnotit jako dobrý pokus o konkurenci americkým továrnám na superhrdiny. Herci byli sympatičtí a děj byl zajímavý. Rozhodně stojí za zhlédnutí, ačkoliv je to spíš na jedno použití. Musím ale uznat, že se Frantíci překonali. 60% ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Tento francúzsko-netflixovský počin išiel úplne mimo mňa. Nevedel som, či to myslia vážne, či je to komiks, či sa na tom zasmiať, žiadne pravidlá pre schopnosti, nesympatické obsadenie a celkovo ma to vôbec nazaujalo a tým pádom ani nezaujímalo. Nie že tomu niečo chýbalo, nemuselo to ani vzniknúť. ODPAD! ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Superhero movie“ z Francúzka, ktorý diváka predovšetkým osloví jednoduchými a minimalistickými riešeniami (v žiadnom prípade nečakať Marvelovské alebo DC rozmery). Príbeh je mixom krimi/akčných prvkov (ani tu nečakajte prevratný a rafinovaný scenár), charaktery postáv sú jednoduché a bez hĺbok – film na jedno videnie. Záver samozrejme vo štýle „sme otvorení k pokračovaniu“. P.S.: Scéna, kde človek prechádza cez dvere, bol mnohonásobne lepšie zvládnutý v Terminátor 2 – hlavne keď si spomenieme, že ako pán Cameron dbal na jednotlivé detaily, vďaka ktorým sme uverili k tomu, že „naši oči nás neklamú“. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nakoľko som Black widow dal 3* a toto je ešte o poznanie slabšie tak ideme aspoň na jednu hviezdičku. Francúzi vedia točiť skvelé komédie, vynikajúce trileri či krimi a najlepšie by urobili ak by pri tom ostali. Film som mal problém dopozerať, komentár píšem krátko po jeho skončení a už teraz si nepamätám ako sa volala čo i len jedna z postáv... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Francouzi zdvihli superhrdinskou rukavici a uchopili ji po svém. Líbilo se mi, že vpadáme přímo do děje, jakobychom přeskočili úvod a seznámení, musíme pátrat a zpětně si dávat do souvislostí, co se vlastně děje a proč. Klasická městská detektivka je ozvláštněna superhrdinským aspektem, který není zdaleka tak omamující a monumentální jako v amerických velkofilmech. Spíš je to všední, trochu upocená suprhrdinnost, která její nositele nevytrhuje z řady nás, běžných lidí, ale spíš jim přidává další starost na víc. Říkám: Bravo, vzali jste žánr a předělali jste si ho po galsku! SHRNUTÍ: Když jsi superhdina, musíš řešit normální lidské starosti a k tomu ještě i ty superhrdinské. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno