Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Jejímu příteli se stane bizarní nehoda a Rosa si uvědomí, že tajný studentský spolek, do kterého vstoupili, je založen na démonických tajemstvích nizozemské historie. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Mukunda 

všechny recenze uživatele

V podstatě nizozemský příspěvek k tématu koloniální zátěže (a in extenso k tématu starého bílého muže). Docela to ubíhá, má to dobrou atmosféru, ale na konci člověk zjistí, že to vlastně o ničem není. Výrazným pozitivem je, že epizoda trvá jen asi půl hodiny, což je v záplavě hodinových seriálů osvěžení. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Jde vlastně jen o neustálý hromadění nezodpovězených otázek, který mě donutily seriál sjet za jeden den, což by bylo super, kdyby člověk dostal na konci seriálu odpovědi na víc než jen na tak 20% z nich. Žel po dokoukání jsem měl v hlavě větu "To byla teda kravina.", skvělá ponurá atmosféra celej seriál zdaleka nezachránila. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se budete na seriál „Ares“ dívat, budete si říkat, že by to mohlo být něco, co bude pěkně úchylné, třeba je tam nějaký perverzní kult. Jenže tak se první sezóna rozhodně neprojeví. Všechno je takové moc načančané, spíš se kouká na to, jak to vypadá, jak to působí umělecky, než na to, aby se zde skutečně budovala atmosféra. Jasně, nějaké náznaky zde jsou, ale není to dotažené do takové podoby, že by se u toho divák byť jednou otřásl. Tedy kromě úvodu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovským kladem tu je neskutečně podmanivá atmosféra a perfektní filmařská stránka. Tam fakt klobouk dolů, na seriál je to naprosto profesionální práce. S příběhem je to ale značně horší. Nevadí mi tolik jeho pomalý vývin, ten se naopak do zvolené atmosféry překvapivě dost hodil, hodně mi vadí spíš to, že by to mnohem bylo lepší jako film, než jako seriál. I by to určitě víc vyniklo. A závěrečná epizoda mi dojmy taky dost zkazila, ale i přes to se vůbec nejedná o špatný seriál a většinu času mě skutečně bavilo to sledovat. Nečekal jsem, že by se Nizozemcům mohlo něco takového až tak moc povést - když opět pominu poslední epizodu. Podrobněji u komentářů k jednotlivým epizodám. 3* ()

JanniV 

všechny recenze uživatele

Agitka, která varuje před elitářstvím, oblečená do mystického hávu. Na konci se dozvíte, že za všechno může obchod s otroky, černochy, jak jinak, kteří ty zlé bílé Amstrdamáky prokleli a čekali na pomstu, dokud nějaká bezohledná míšenka nezapíchne svého milce a neskončí do víru černých sraček v meganočníku, ukrytém v lóžové budově Aresu. Netflix tentokrát zklamal. Lepší si pustit Black Spot. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama