Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Palm Springs nestaví na žádném inovativním námětu, jelikož téma časové smyčky je v posledních letech vcelku populární napříč žánry (viz Na hraně zítřka či Všechno nejhorší 1 a 2), je to však natočeno takovým mile odlehčeným způsobem, že člověk promine ono (ne)nápadné vykrádání předchozích snímků a nechá se hodinu a půl bavit Nylesem a Sarah, kteří se poznali za vskutku bizarních okolností. Trochu jsem ve filmu postrádal původ Nylesovy smyčky, ale budiž - stejně jsem se více soustředil na budování vztahu mezi oběma "smyčkaři". Celý film se mi hlavou honila otázka: Pokud bych měl možnost prožít nekonečněkrát jeden den, jaký den by to zrovna měl být? Plusové body za potrhlou roličku J.K. Simmonse a solidní plot-twist ohledně Sarah a jejího probuzení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hranie sa s časom môžem, a tu sa podarilo spojiť funkčnú zábavu s týmto obľúbeným fenoménom. Aj keď ja by som viac prijal, aby tu okrem tých šplechov, dávali autori dôraz aj na duševnú stránku filmu, a trochu pointu filmu zatraktívnili aj pre náročnejšieho diváka. Okolo tej záhady tu dohromady nie je povedané nič, len jedna koza, jedna bomba.... Žiadne premýšľanie, len príjemné pozeranie. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hezká originální komedie, která kombinuje hlavní myšlenku Na hraně zítřka popř. ARQ a dává jí dokupy s občasným humorem a vtipným nápadem svatebního dne, který kvůli přírodní síle prožívá hlavní hrdina pořád dokola. Místy to má zábavné scény, humoru je pomálu, ale dostačuje a hlavní herec Andy Samberg (Můj otec je šílenec) s Cristin Milioti si krásně zabírají místo pro své výkony v asistenci J.K. Simmonse, jakožto lovce, který je chce v každém dni zabít. Z nápadu se dalo podle mého vytěžit daleko víc, ale i tak je to dostačující, hezká komedie, na kterou si ale bohužel za týden už nevzpomenu. ()

Aristes 

všechny recenze uživatele

Celé to působí jako nevydařený pokus o to natočit originální, nápaditou, zkrátka ''jinou'', než tuctovou romantickou komedii. Proč nevydařený, ukazuje například práce s motivem časové smyčky, který se vyčerpá asi po dvaceti minutách, neboť všechny karty jsou ihned vyloženy na stůl. Navíc to příliš originální není, neboť film se drží dějových schémat, která jsou pro romantické filmy tohoto typu naprosto typická (mezi dvěma polovičkami to nejprve zajiskří, následně dojde k nedorozumění, které je rozdělí, aby si nakonec pak oba ve své odloučenosti uvědomili, že jeden bez druhého nedokáží žít, bla bla bla). Navíc jsem se moc nesmál, a to nejspíš proto, že mi ten humor přišel vcelku bezzubý a zbabělý. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ústřední trio znám moc dobře a mám rád (Samberg - Brooklyn 99, Milioti - How I Met Your Mother, Simmons - Portal 2), takže i kdyby to byla hrůza, tak tam jsou sympatické tváře. Hrůza se nekoná. Nad rámec klasického dovádění s časovými smyčkami se koná sympatická love story, která je dostatečně odlišná od té, kterou měli např. Murray a MacDowell. Párování ve smyčkách pro změnu připomíná Russian Doll, kde to ovšem bylo žánrově lehce jinde. Neobjevujeme Ameriku (pouze Palm Springs), ovšem jako potomek Groundhog's Day je to důstojné. Kdo od toho čeká cokoliv většího nebo jiného, bude zklamán. A stále tu inovativní věci k probádání jsou, jak ukázala tuzemská Princezna zakletá v čase , kde se časové smyčky mísí s pohádkovou tématikou. Sečteno a podtrženo vyjádřeno místním hodnocením slabší 4 hvězdy. Jakožto režijní debut je to však solidní práce hodná uznání. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Prvá scéna, v ktorej sa Nyles (Andy Samberg) plynule pohybuje po tanečnom parkete, bola zachytená v piatich záberoch. (Arsenal83)
  • Scénu s Nylesom bežiacim nahý po púšti nakrútil najprv dablér a potom pre istotu aj Andy Samberg, ak by bolo vidno, že to zjavne nie je on. Vybratý bol záber s dablérom, hoci Samberg povedal, že "môj zadok bol vtipnejší". (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno