Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

První film byl alespoň nějak zajímavý, hlavně dobře zpracovaný, co se erotických scén týká, tohle je strašný. Ať už jako příběh nebo zpracování erotických scén. Většinou mi to přišlo, že se divám na opravdu dlouhý erotický hudební vidoeklip. Všechno, co bylo na jedničce jakž takž koukatelný tady úplně zazdili a za mě to bylo naprosto zbytečných 110 minut, které jsem tomu věnovala. ()

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

60% **** (Na tento film by se neměli koukat frigidní lidé, nebo lidé bez intimního vztahu pak by mohlo být hodnocení dobré ) Skvělý lehce erotický film jak má být, na to že to není americké produkce, tak za mne skvěle! Sympatický a přitažlivý herci, dobré scény, dobrá hudba i kamery, klasicky dobrý oddechový film takových filmů by mohlo být více a koukat na to méně hloupých lidí a bude dobré hodnocení.Erotický film kde se svádí dva lidé a mají spolu sex s pěknými herci a hudbou, o tom film je !!tak samozřejmě je tam špatné hodnocení to že očekával nekdo asi něco jiného jako většina lidí si myslela že kouká asi na Sněhurku od Disneye nebo na horor masakr motorovou pilou asi 🤷‍♂️ kdyz pak daji spatne hodnoceni a jsou Překvapeni,kdyz nemam nektery Žánr ve filmu rád, tak se buď na nej nedívám a nebo nehodnotím protože už předem vím o čem ten film bude podle obrázku podle traileru podle popisu … ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

365 dní…..mělké, prostomyslené, afektované…..ok, stalo se…..dokonce si našlo i své fanoušky. Ovšem natočit parodii na sama sebe….tak to je inna liga. Jestli chcete vidět opravdu něco hloupého….hloupě napsaného, hloupě natočeného, hloupě zahraného. Tak prosím, Anna Maria Sieklucka čeká na další bambány pro tu svoji bembeřici. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Slunce. Pláže. Černé obleky. Bazény. Uhrančivé oči. Melancholické písně. Rychlá auta... Bohužel ani opulentní výprava a herci bez zábran nestačí, když není o čem hrát. Film tak spíš připomíná dvouhodinový bezeslovný videoklip a reklamu na výrobce slunečních brýlí :) P.S. Žánr mi nevadí a jednička byla celkem ucházející, tomuhle dílu však chybělo cokoliv, čím by zaujal. ()

Neto odpad!

všechny recenze uživatele

Ok takže, první díl mě minul a viděl jsem ho jenom v podobně videorecenzí, avšak druhej jsem si nenechal ujít. Narozdíl od porna vám druhý díl zabere 2 hodiny a má to horší děj než cokoliv s Jonášem Hříchem. Celej film se jebe ze strany na stranu a nemá to hlavu ani patu, scénáristi si tohle vytáhli z prdele protože potřebovali prachy na štětky a kvalitní piko vařené v sídlišti Chánov™.  Scénář by totiž měl tak 20 minut kdyby nebylo obskurních píčovin vhodných vydloubnutí očí jebnutých před hudbu a prezentovaným divákovi (v buisness plánu uvedeném jako čurákovi) jako děj. Musím uznat že mrdací scény jsou lepší než v Padesáti píčovínách každých 50 sekund ale furt to není něco geniálního. Zvrat(k)y jsem předvídal 10 minut od začátku "filmu" a konec byl předvídatelnější než nekrofil na hřbitově s lopatou. Massimo nebo jak se ten kokot píše neumí hrát jinej výraz tváře než nadrženej jak čokl, a když se o to pokusí tak vypadá jak kdyby mu někdo namazal psí hovno pod nos. Laura je taky postava typu : Taková nymfa že s tebou bude spát tak moc, že místo toho aby se ti postavil tak ti začne téct krev z nosu. Jo a poznámka pro ty co tímhle očistcem prošli : ZAHRADNIK CO MA MEXICKEJ NICKNAME LMAO A PÍGLUJE MU ŽENU XDXD. Takže all n all : "Film" jehož minutáž natahujou o 3 násobek záběry mrdání, ježdění autem nebo jiný sračky narvaný před hudbu. Paní se Stockholmským syndromem a její italská mrd machine dělají vpodstatě ty samé brikule ale je to ještě větší sračka, no nekup to. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)
  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)

Reklama

Reklama