Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

BMW12 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem si říkal, že ten film snad nemá vůbec žádný scénář! Divák opravdu celou hodinu sleduje jenom sled erotických scén, které jsou navíc často prostříhávány, takže si je vůbec neužije, a děj filmu, nějaká hlavní dějová linie, zde úplně chybí. To jsem snad ještě u žádného filmu nezažil. Až po hodině se konečně začne něco dít, kdy Laura odjede se Španělem, a tak alespoň tato krátká část je trochu zajímavá. ()

holka218 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo tak špatný, že to snad ani není možný. První díl taky nebyl žádný zázrak, ale to bych ani nečekala. Čekala jsem, že tohle bude aspoň na podobné úrovni. Ale jako co tohle bylo? Přemýšlím, jestli ve filmu zazněla aspoň jedna normální smysluplná věta. A ten děj? Tady o ději snad nemůže být ani řeč. Navíc nechápu, proč to nějak plynule nenavázalo na první díl. Navíc byli všichni děsně otravní a celý film byl neskutečně nudný. ()

Reklama

Arkagas1989 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně ne. Ne, ne, ne a ne! pustila jsem si to do pozadí k žehlení, člověk čeká tak nějak cokoliv, ostatně vypnout to můžete vždycky, ale až takovouhle stupiditu asi čekal fakt málokdo. Film jsem dala celých 8 minut, víc jsem vážně psychicky nevydržela, protože na to je můj život příliš krátký. v prvních dvou minutách mě dostala scéna, kdy nevěsta ve svatebních šatech pronese: „ neměl bys tu být, nemám kalhotky."Co bude následovat asi není potřeba říkat. Tohle nefunguje ani jako komedie, fakt ne, protože se u toho nepobavíte, ale spíš naserete. ()

tomino28 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to jako sledovat ten nejlacinější hudební videoklip s nejdebilnějším textem a dějem - zde ještě proloženo soft pornem a nataženo na téměř 120 minut. A stejně jako u hitů jednoho léta, i tento pokus o film během pár týdnů vyšumí do ztracena jako pára nad hrncem. Ale zároveň to, co přitahuje masy a pozornost, pojede na Netflixu do té doby, dokud o polsko-italskou divokou domácnost bude zájem. A obávám se, že ještě zdaleka nekončíme. ()

Xanthe odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla děsná, dvojka nečekaně ještě o dost horší. Kdybych nevěděla, že jde o celovečerní film, myslela bych si, že sleduju nějaké noční 18+ hudební videopásmo na MTV. Tipuju, že soundtrack list byl obsáhlejší než samotný scénář. Tolik sexu a přitom taková nuda. Absence děje, krkolomné dialogy k smíchu, herci afektovaní..., prostě všechno špatně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)
  • Záběry s Lamborghini Urus byly točeny u města Cala Gonone. (Ficik)
  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama