Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na drámu príbehovo slabo prepracované a na horor málo (takmer vôbec) strašidelné. Amande Seyfried a Jamesovi Nortovi však ich roly sadli a ako manželská dráma so štipkou mysteriózna ma to celkom bavilo. Scenár bol ale miestami skutočne odfláknutý a záverečné rozuzlenie určite vedel odhaliť každý, kto trochu dával pozor. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nechápu, jak může mít někdo v roce 2021 pocit, že s takovou zápletkou může ještě uspět. Ohraný příběh silně připomínající tucet laciných televizních krimi dramat/thrillerů, kterých si třeba na youtube můžete pustit celou řadu, už vážně nedokáže nikoho ohromit, natož zaujmout i když k tomu přidáte sexy Amandu Seyfried, nějaké ty duchařské prvky a pár vražd. Netflix sice dokázal vyprodukovat pár solidních filmů a seriálů, ale přijde mi, že s opravdovou kvalitou začínají být hodně na štíru.    Za celou dobu jsem tu nenarazil na žádnou pasáž, která by mi alespoň na nějaký delší čas utkvěla v paměti. Postavy mi moc sympatické nebyly, většinu příběhu jsem se dost nudil a když k tomu připočítám ne moc úsměvný a dobrý závěr, chabou atmosféru a fakt, že se tu uchýlili jen k několika ohraným duchařským prvkům a vraždy se odehrály víceméně mimo záběr kamer, má spokojenost se rozhodně nějak nezvýšila. Celé to prostě vidím jako podprůměrnou záležitost, u které jsme toho (budu-li se držet českého názvu filmu) moc dobrého neviděli a slyšeli jsme jen hromadu ne moc záživných dialogů.    Přišlo mi, že tvůrci ani sami pořádně nevěděli, co chtějí točit. Nabídli nám tu několik možností, jak by se film mohl dále rozvíjet, ale vlastně pořádně nedokončili ani jednu z nich. Mohla za to jen tvůrčí neschopnost z toho vymáčknout něco víc? Nemyslím si, protože „kde nic není ani smrt nebere“. Podprůměrný film, který je v mých očích ztrátou času, jelikož nic kvalitního nenabídne. Jediné co mě zaujalo, bylo to, že jde v krátkém sledu o další film, kde se objevily alpaky – ještě chvíli a asi si taky nějakou pořídím… 40% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nechápu co ten Netflix letos dělá. V podstatě 2 hodinová verze 3:15 zemřeš bez lekaček a napětí za to s feministickým nádechem (veškeré zlo tvoří muži) . Chlápek s ženskou se stěhují do baráku kde dříve chlap zabil svou ženu a pak sebe mezitím tam ta ženská někoho vidí a tomu chlápkovi hrábne. Problém je v délce přes 2 hodiny jelikož zhruba 1 hodinu se řeší jen to, že ta ženská je anorektička a nic nejí a ten chlap jí to vyčítá. Vše se rozjede zhruba v posledních 30 minutách. P.s. čím jí jako ten duch pomohl v podstatě se tam jen objevil kdyby napsal třeba vzkaz uteč nebo zemřeš udělal by lépe. P.s. 2 ten konec to bylo jako co? ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Strata dvoch hodín, počas ktorých som si mohla radšej zafarbiť vlasy, vysušiť ich, a pozerať sa, ako rastú. Škoda hereckých výkonov, ktoré aj tak neboli až také dobré, na aké som pri týchto hercoch zvyknutá. Banálna, navyše nedotiahnutá duchárska kravina s mizernými efektmi. Neviem, prečo som to vlastne pozerala do konca, keď ma nič neprekvapilo... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak ste videli ducharín doslova stovky ako ja, tak sa zrejme budete cítiť v mojej koži. Nemám nič proti dramatizácii hororu nejakým vnútorným aspektom, ktorý má navodiť atmosféru, že toto môže mať naozaj skutočné základy a môže ukázať, že rodinné drama, je občas väčší horor, ako nejaká mátoha, ale musí to mať energiu a emocionálne besnenie. Nie len guličky na povrázku, ktoré si divák posúva postupne dozadu. Ak by som bol laik, ak by som bol neznalec, hodnotím lepšie, ale tak nie som. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Dcérka páru sedí v knižnici na zemi s natiahnutými a prekríženými nôžkami, v zábere z druhej strany už je v tureckom sede. (GabrielGabko)
  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)

Reklama

Reklama