Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

borec999 

všechny recenze uživatele

Akčňák, ktorý akoby vypadol z 90. či 00. rokov. Jednoduchý príbeh a kriminálna zápletka, dostatok akcie a bitiek (choreografia ujde, ale určite mohla byť ešte o niečo lepšia) a na filme cítiť že stál väčší balík peňazí než nejaké béčko za pár miliónov. Donnie Yen síce nie je najlepší herec (aj keď podobné jednorozmerné úlohy ako má aj tuná zvláda) a tiež je na ňom vidieť že mu roky pribúdajú a ani on nemladne. V akcii to však stále ako tak utiahne. Nicolas Tse, jeho filmový protivník, zaslúži veľkú pochvalu- jednak Yena podľa mňa jednoznačne prehral a za druhé mám taký dojem že aj chereografia a akčné scény s ním boli dynamickejšie, živšie a pútavejšie (osobitne ma zaujala jeho práca s nožmi, to bola radosť sledovať). No a pri ich záverečnej bitke (výbornej) mám dôvodné obavy či by dopadla víťazne pre Donnieho aj keby sa šlo na ostro, bez kamier a bez scenára. Vo výsledku je Raging Fire poctivým, na nič sa nehrajúcim, old schoolovým akčňákom, bez väčších nezmyslov a s dostatkom kvalitnej akcie. A to (aspoň mne) ku spokojnosti úplne stačí. 70% a slabšie 4*. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Fenomenálně natočená akce (tedy krom té LOL scény auto vs motorka) a ještě lépe natočené souboje. Všechno funguje, jen scénář malinko kulhal. Možná za to může fakt, že jsem se několikrát úplně ztratil. Bohužel kluci čínský vypadají ve vedlejších rolích prakticky stejně a regulérně jsem v těch chvílích netušil, kdo to je a co řeší. takže pokud patříte mezi ty se super schopností “rozehnám od sebe asiaty i v noci se zavřenými očima, klidně si jednu hvězdičku přidejte. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Název Nou fo, znějící úplně stejně jako ustálená fráze vašeho oblíbeného myšulínského šéfkuchaře v grand hladovém okně U smažené kočky, když mu dojdou drobní hlodavci, plesnivý koriandr nebo masox s expirací v roce 1987, přesně odpovídá duchu této nepoživatiny! Opravdové pořádné fo to nevidělo ani z rychlíku a jedná se tak pouze o další přiblblou, patetickou a nudnou plagiátorskou čínskou sračku s prkenným přemejkapovaným kungfo důchodcem, yen tak tak ještě nekornatějícím a v brýlích, za které by měl okamžitě z posledních sil ukopat xmrti svého vizážistu. Sračku, která moc chtěla být mimo jiné Nelítostným soubojem, ovšem skončila jako Lítostivá pičovina, vyrobená z fenolů a reziduí průmyslových hnojiv, vypouštěných obvykle do Žluté řeky. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda se super dvojkou hlavních hrdinů, nebo spíš jedním hrdinou a jedním padouchem. Prvně musím říct, že Donnieho někdo přebitkařil. I když i on měl šanci se několikrát předvést, má už holt svůj věk a Nicholasovy scény byly prostě nej. To, co předváděl s noži, bylo suprový. Roli padoucha si vyloženě užíval. Hezky se na to koukalo, za ty 2 hodiny jsem se vůbec nestihla nudit. Fajn příběh provázela skvělá hudba a akce všeho druhu, takže za mě rozhodně spokojenost. Přeloženo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OBÁVÁM  SE, ŽE AŽ PŘIJDE ČAS,  ZEMŘE KOLEGŮ JEŠTĚ VÍC“ …“ NE, TENTOKRÁT PADOUŠI ZEMŘOU DŘÍV...“   Akční krimi thriller, starýho, dobrýho honkongskýho střihu. Všechno je v tempu, často se tady někdo rve a padouch je schopná a nejednoznačná osoba. Jednoznačná a schopná osoba je ale Donnie Yen, polda z masa a kostí, schopnej po rvačce vyplivnout zub (svůj). Zajímavý jsou chorea, třeba „ruční“ bitka auto vs. motorka, nebo souboje na nože a na smrt. Závěrečná přestřelka se nese v tom pravým honkongským stylu alá John Woo nebo právě Bennyho Chana, kterej už (bohužel) nic nenatočí.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu uctít památku Bennyho Chana. 2.) Baví mě, když (bejvalý) policajti ničej policajty.  ///  Thx za titule „Langi“.              PŘÍBĚH ***  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama