Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlém výcvikovém táboře dojde k nehodě. Ve skupině přeživších vzplane nenávist a začne brutální boj o život, ze kterého není úniku. (Netflix)

Recenze (62)

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Parta lidí, kterým přejete smrt z podstaty jejich kreténských názorů, se kvůli svý debilní poruše osobností dostane do války, v níž přejete smrt všem stranám a co nejdřív. Žel, trvá to. Tak nevim. Drama debilů v debilních situacích, v níž fandím leda tak tomu, aby všichni chcípli. Aha. (kinemarografická kvalita tady nemá opodstatnění) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kanada to s kinematografií vždycky měla na štíru. Tady se pokouší o takovou běžnou lidskou vyvražďovačku, kde v atmosféře je silná v kramflecích, ale to jenom proto, že v první půl hodině se ve filmu neděje vůbec NIC. A nic znamená, že sedíte na gauči (kde taky jinde, když je to film z Netflixu) a čučíte do obrazovky, kde si pro Vás naprosto nezajímavý lidi vykládaj ve francouzštině o něčem, co Vás vůbec nezajímá. Pak se ale naštěstí rozjede krvák, který ale nemá úplně dlouhé trvání a navíc, jelikož Vás ty lidi začali trošku srát, přáli byste jim ten masakr trošku i drastičtější, aby bylo alespoň na co koukat. No a to v tomto případě bohužel nepřichází. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na kanadský nekomerční nízkorozpočťák slušná práce, oceňuju hlavně uspokojivou realističnost děje a absenci nějakého výrazného hereckého přehrávání a exhibování, čehož jsem se u "francouzského" filmu předem trochu obával. Ale spolu s pochvalnými slovy je třeba si uvědomovat i ideologický podtext příběhu: každý, kdo se snaží žít mimo hlavní proud a odmítá bezmyšlenkovitě akceptovat všechno, co mu nějaký vládnoucí režim předžvýkané předhodí, je potenciálně charakterově vadný a nebezpečný. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film o lidech ke kterým jsem si nevytvořil sebemenší sympatie. S čímž je spojeno, že o nějakým napětí nemůže být ani řeč, protože prostě nebylo komu fandit. Bylo mi v podstatě úplně fu(c)k jak to dopadne. Za mě je to prostě snímek bez atmosféry, bez napětí s minimem akce a nepříliš oslnivými hereckými výkony. O scénáři se snad raději ani zmiňovat nebudu. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Kto sa hrá na vojačikov, aj keď nemusí, to zaručene nemá v hlave v poriadku. Paranoidný kretén vedie akýsi tábor prežitia, keďže má byť koniec sveta či čo. Tak sa k nemu pridajú na "výcvik" podobní paranoidní skautíkovia, pripravení živiť sa sirupom z javorov, nezákonným lovom zveri, chrániť sa nezákonnými zbraňami a výbušninami pred fuj fuj okolitým zlom, prípadne globálnym otepľovaním. A, ako to už býva (lebo zo skautu nikdy nič dobré nevzišlo, iba psychopati, pedofili a psychicky poškodení jedinci) nastal jeden menší masaker, lebo sa akosi chytili do vlastnej paranoidnej pasce. Takže tak im treba! Na ľudí, ktorí si pestujú vlastnú zeleninku a vŕtajú diery do javorov, odporúčam rovno volať políciu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Postavy vo filme hovoria o tom, aby boli pripravené, keď sa svet dostane do krízy (ekonomickej, epidemiologickej...). Aj z toho dôvodu bol film vypustený do sveta v marci 2020, keď zemeguľou začala otriasať pandémia koronavírusu. (megajalec)

Reklama

Reklama