Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlém výcvikovém táboře dojde k nehodě. Ve skupině přeživších vzplane nenávist a začne brutální boj o život, ze kterého není úniku. (Netflix)

Recenze (62)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Oblibuji tyhle žánrové ingredience: les, sníh, krajina, boj o přežití/survival, pronásledování. Bohužel takových filmů je jako šafránu. The Decline je přímo ideální idea - parta nadšenců do military a boje o přežití dorazí v odlehlé sněžné přírodě na ranč jakéhosi survival guru, který je má v rámci kurzu učit jak být "vždy připraven". Jak už to bývá něco se posere a najednou musí dotyční opravdu bojovat o přežití. Po téměř celou dobu se jedná o reálně působící děj i jednání postav. Ovšem to je možná kámen úrazu, nic filmového se totiž neudá a nějak takto by se to mohlo stát, když jste v takové situaci. Otázkou je - !SPOILER! - zda by souboj mladá žena vojačka versus starý "expert na přežití" dopadl jak dopadl. Film má příjemnou časovou lhůtu a posledních 20 minut je už bez špetky napětí a uvěření výsledku. Nicméně výsledek je rozhodně za víc, než jak je zde ohodnocen. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Už jen to, že tento film nebyl natočen v USA, ale v Kanadě, je sympatické. K tomu se jedná opravdu o velmi slušný akční thriller a dokonce se tvůrcům povedlo mě jedním zvratem překvapit. Musím uznat, že i na Netflixu si člověk najde dobré filmy a aspoň na chvíli zapomene na to, že už dlouho nebyl v kině. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kanadská jednohubka z Netflixu co docela jede na dnešní téma. Máme tu chlapa co učí lidi jak dělat zásoby a jak přežít včetně výroby bomb a používání zbraní. Stane se nehoda a zvrhne se to o boj o přežití už teď a docela to šlapalo. 80 minut je fakt málo a díky docela slušné akci to uteklo jak voda. 60% ()

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Parta lidí, kterým přejete smrt z podstaty jejich kreténských názorů, se kvůli svý debilní poruše osobností dostane do války, v níž přejete smrt všem stranám a co nejdřív. Žel, trvá to. Tak nevim. Drama debilů v debilních situacích, v níž fandím leda tak tomu, aby všichni chcípli. Aha. (kinemarografická kvalita tady nemá opodstatnění) ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Film nebol vyslovene zlý, nápadom celkom ušiel. Do 1/2 ma aj celkom bavil, no potom to nabralo pre mňa úplne "tragický", až nezmyselný spád nelogickosti v deji, a na to, žeby to mal byť nejaký survival, sa tam diali pekné blbosti.. Škoda, že sa to celé neuberalo iným smerom. Potenciál to malo slušne našliapnutý, no pre mňa nakoniec nevyužitý a zle spracovaný.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Postavy vo filme hovoria o tom, aby boli pripravené, keď sa svet dostane do krízy (ekonomickej, epidemiologickej...). Aj z toho dôvodu bol film vypustený do sveta v marci 2020, keď zemeguľou začala otriasať pandémia koronavírusu. (megajalec)

Reklama

Reklama