Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (155)

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Seriál mi přijde zdatně přehypovaný a překombinovaný, ale kdo má rád španělské telenovely a slizkého Casase, bude jistě spokojen. U kousku, který je v červených řadách a má být dramatem / krimi / thrillerem a nevím, čím vším ještě, bych se chtěla bavit víc. Ke konci jsem byla ze všech rádoby zvratů a klišoidních zápletek už celkem vysílená. 3/5. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidel niečo tak kruté a sprosté. Všetko to zlo prichádza ale až v momente, keď má divák už vybudovaný vzťah k postavám, a veľmi dôsledne porozprávaným príbehom sa postupne dozvedá osobné príbehy každej dôležitej postavy.  Z toho dôvodu môže pôsobiť rozjazd seriálu trošku vláčne - ale pokial mu dá človek šancu, podmaní si ho svojou surovosťou a eleganciou zároveň. Jednoducho dramatická kriminálka bez servítiek. Španielský nečakaný klenot. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Mnohopostavových a dějomacatých vyjebávacích napínačů, které jednoho neuprudí xmrti, popřípadě neskončí nějakým scénárasistickým chaosem či myslomrdem, vyjebávajícím akorát tak s divákem, je jako vysokoškolsky vzdělaných cigošů.  Téměř kompletní partička z Contratiempa v čele se záživně matoucím matadorem dávkování informací - Pavlem - opět svérázným rukopisem dokázala uklohnit z mnoha přeqapivých ingrediencí totálně zábavné, výživné a lehce stravitelné gaspáčo, ba dokonce zlidštit a zesvižnit předlohu vyhlášeného grafomanského uspávače hadů a profesionálního nudila Babrala Kolena, což je v praxi téměř nemožné. Osvěžující, nehtohryzně gradující osmihodinový scénáristický a herecký koncert zcela bez volných konců a bez jediného negra či nechutně zotročeného Aztéka. Fuj, nediverzitní, unikulturní rasistické svinstvo bez sluníčkového poselství nových pořádků, okamžitě tvůrce ostrakizovat, zničit jim kariéry a pryč s tím z éteru! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo to zvládol na výbornú a trafil sa do chuti ako sa len mohol. Príbeh je to na čom tento seriál stavia, a keby ho mám povedať v skratke tak to nedokážem. Je to celé tak komplikované, zamotané, no napriek tomu to postupne všetko do seba tak krásne zapadne. Postupné zamotávanie a odhaľovanie vás núti pozerať ďalej, a miestami len budete krútiť hlavou čo sa to zas stalo (v dobrom). Finále je poriadny nervák a ja som si obhrýzol všetky nechty. Herci fantastickí, ja nemám čo vytknúť. 5* záležitosť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě víc bavila první polovina seriálu, v níž scénář předkládal divákovi stále nová tajemství a záhady, aniž by cokoli vysvětloval. S tím, jak jsem v druhé půli dostával až příliš polopatická vysvětlení, začal u mě seriál lehce upadat; s postupujícím dějem příběhu se navíc začaly objevovat menší i větší díry v logice, které celé záležitosti dost škodily. I přes tyto připomínky mě ale seriál bavil a na rozdíl od jiných počinů nelituji času, který jsem u něj strávil. Když si holt rozumí režisér se scénáristou, musí to být na výsledku znát:-) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama