Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (366)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Začal bych dobrýma zprávama: pouze jedna potitulková scéna, je to krátké (pocitově nekonečné) a třetí díl nevznikne. Tím jsem dobré zprávy vyčerpal. Jak je možné že jsem dal odpad? Vedle Marvels je i Třetí díl Antmana kvalitní film. Druhý Thor je veledílem a Čtvrtý Thor je zábava se skvělým záporákem. Proč tohle píšu? Protože Marvels jsou neskutečná sračka, kterou snad producenti nebo Kevin Feige nemohli na zkušebních projekcích vidět. Koho proboha napadlo tohle poslat do kin? Proč to nezničili podobně jako Warneři nedávno Catwoman? Naštěstí si teďka dá Marvel na chvíli klid, protože vyrábět filmy kde jsou pouze nezajímavé postavy (komukoliv chybí charisma), je to poslední co potřebuje. PS: Ve filmu podle mě neexistuje ani jeden záběr, který by neobsahoval digitální trik. K něčemu takovému co se navíc celé odehrává ve vesmíru se hodně těžko hledá nějaký pozitivní vztah. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Marvels jsou 33. filmem MCU a v jistém ohledu jistě budou zásadní. Ne snad v tom, že by se přepisovala tabulka nejkvalitnějších projektů MCU nebo nejzásadnějších komiksovek posledních let, podobné laťky Marvels neuvidí ani z rychlíku. Jejich tvar, všeobecné reakce a především fakt, že strašně drahá filmová komiksovka v součtu působí jako dvoudílné vyvrcholení nějakého seriálu povede k tomu, že se podobné případy v MCU již nebudou smět opakovat. Je to škoda, protože režisérka Nia DeCosta například ve dvou akčních pasážích předvede nějakou tu řemeslnou zručnost. Fakt, že tu dochází na jednoho z nejhorších MCU záporáků, bizarní scénu, na kterou nemá ani cokoliv z mysli Jamese Gunna či samotný scénář, který působí jako pouhý nástřel, ovšem jasně naznačuje, že v nějakém ohledu musí dojít na zpátečku. Kevin Feige se nad tím již jistě zamýšlí, lepší pozdě nežli později... ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Prežil som Ant-Mana: Quantumania, takmer umrel pri Thor: Love and Thunder, ale až pri The Marvels som nad Marvelom nadobro zlomil hůl. Ukážková esencia toho ako je Marvel v prdeli. A to nepíšem ako nejaký internetový hejter, ale ako niekto kto sa počas posledných 15. rokov nedočkavo tešil na každú novú marvelovku, aby sa dopracoval až do stavu, že trpí pri každej jednej minúte. Keď som sa prvý raz pozrel na hodinky a zistil, že tento nezmar trvá iba 20 minút a ešte musím pretrpieť vyše hodinu, nebolo mi všetko jedno. Nezvládnuté po každej stránke, od tuctového príbehu, ktorý by ledva stačil na jednu epizódu sitcomu (stavať story na postavách z podpriemerných seriálov typu Ms. Marvel chce fakt veľkú dávku naivity); cez otrasné vedenie hercov (iritovala ma tu ako Brie Larson a to ju mám inak ako herečku pomerne rád, tak Samuel L. Jackson, ktorý si do marveloviek fakt chodí už iba pre výplatu, o absolútne prehrávajúcej záporáčke ani nehovoriac), až po priemerný, nezaujímavý vizuál (na 200 miliónový film). Keby nestačilo toto všetko, tak navyše s niekoľkými fakt idiotskými nápadmi (hudobná planéta) a tým najtrápnejším humorom, kde si producenti povedali: "Jebnime tam mačky, internet sa z toho posere!". Nuž, neposerie a tak sme dostali najmenej úspešnú marvelovku z pohľadu tržieb, aj z pohľadu kvality. Infantilné, debilné, pre cieľovku maximálne malé dievčatká vo veku 5-7 rokov. Akurát netuším načo by sa tie mali pozerať na tísic-a-päťdesiatu marvelovku v poradí odrazu práve teraz. Good luck, Marvel, budovať s týmto materiálom ďalších Avengers. Ja s mojim fanúšikovstvom nateraz končím, aspoň do momentu pokiaľ sa niečo u Marvelu zásadne nezmení, ale ružovo to najbližšie roky nevidím. Tá éra je už asi nadobro preč. Ako sa hovorí "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" CELKOVO: 3/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Emancipační sračka a dno (nejen komiksového) filmu. Absolutní režijní rezignace na vytvoření zábavného filmu. Hnusně vypadající film s příšerným obsazením, jehož jediným cílem, bylo vybrat herce z co největšího množství světadílů ale bez jakéhokoliv hereckého umu. Vizuálně odporné s jednou slušnou akční scénou v první třetině filmu. Odpornost za kterou bych nechal vycházet vedení Disney i Marvel a zakázal přístup všech ženských, rádoby progresivních režisérek, které neumí točit velké filmy. 1* za Brie Larsen, které to sluší a je to jediné na co se dá koukat. Kde jsou ty doby co jsme nadávali na Snydera, jehož komiksárny v tomto srovnání vypadají jak veledíla. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak to mám za sebou. Nakonec to nebylo tak hrozné. Akorát to moc nefunguje jako ucelený film, ale spíš jako takový slepenec mnoha nápadů. Cením provázání s X-Meny, protože o tom asi další Marvel fáze bude. Samotná záporačka mě moc nezaujala, na Kree už jsme si nějak zvykli. Skrullové tam byli jen chvíli. Celý tým se dá dohromady tak nějak náhodou. Akční scény docela fungují, ale to je asi tak všechno. Některé scény byly vyloženě ujeté např. zpívající planeta. To samé jsem cítil i během evakuace za pomoci "koček". Nick Fury tu hraje docela druhé housle. Takže loňský rok byl teda docela propad pro Marvel, snad to letos Deadpool zachrání. Dost se mi líbily potitulkové scény. "Výš, dál, rychleji." ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • První pokračování MCU, ve kterém se žádný scenárista nebo režisér nevrací z předchozího filmu. (KGBelik)
  • Film musel po dotočení prejsť „rozsiahlou prestavbou“ a opätovným natáčaním, ktoré prebiehalo štyri týždne, aby bol dej údajne súvislý. (Arsenal83)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama