Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc Spector pronásleduje zločince Harrowa a musí vyřešit svoje spory s Laylou a Stevenem Grantem. (Disney+)

Recenze (36)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherně nahozená atmosféra Egyptu skrz kulisy a velice povedený soundtrack. Až mě chvíli mrzí, že si to nemůžu užít na velkém plátně. Epizoda nám poodhaluje skromně kus příběhu a nabídne nám taky větší akci, na kterou je krása skrz choreo pohledět. Hlavní tahouni Iscaac a Hawke jsou geniální a sledovat jejich protipólné postavy je víc, než boží. Výborná epizoda. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zde chybělo to zmatené psychologično, které bylo tak bravurně zvládnuté v prvních dvou dílech. Nyní se seriál očividně přiklání k čistokrevné komiksové zábavě, a i když je zde akce mnohem víc, pořád si říkám, že styl prvních dvou dílů mi přeci jen k srdci přirostl více. Uvidíme, kam se pohne nadcházející díl, ale tak trochu tuším, že oním typicky Marvelovským směrem. Doufám ovšem, že Stevena uvidíme častěji, svým zmateným já v moonknight obleku si mě prostě získal. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, jak rychle klesá kvalita tohohle seriálu :). Tématika Egypta mě osobně nijak neoslovuje, Ethan Hawk je ve své roli tuctový a způsob, jakým je tenhle díl natočený, nedává moc důvodů k vyskakování do stropu (jak je již v Holywoodu zvykem, ve střižně sedí epileptik, takže akční scény jsou totálně nepřehledné). Samotná postava Moonknighta nemá moc čím zaujmout. Hororový nádech prvního dílu je fuč a co se komediální roviny týče, ta neexistuje. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půle seriálu je za námi a až teprve teď to začíná působit, jakože by se mi to mohlo i líbit. A po dvou dílech, kde mi to nesedělo, hlásím spokojenost. Příběhově to válí neskutečný obrátky a až příjemně jsem překvapený jak oproti klasickému MCU to má velkou snahu odvykládat komplexní příběh, kdy pořád věřím, že mají ještě pár příběhových klíček v rukávu. Celá epizodní archa se odehrává v Egyptě, což zase krásně pomáhá příběhu a s zdejší atmosférou se daří více nasát tu mystickou schránku. Přestože úvod, kdy Steven vyřídí hrstku zlodějíčků ještě není úplně ono, tak choreografie je tam epesní s krásný příslib celé epizodě. Druhá znamenitá situace je s bohy, kde se nám dává patřičný background postavě Konsua, o němž zatím víme žalu málo. No a pak samozřejmě konfrontace na závěr, kdy se poprvé pracuje naplno s naším novým hrdinou, krásně vidíme kostým schopnosti, zkrátka standard na který jsme u MCU hrdiny zvyklí. Nepříjemný střih je minulostí, nepůsobí to chaoticky a konečně mě to celé bavilo! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Markova spoveď o jeho minulosti a upísanie sa bohu Mesiaca. Nutnosť ochrániť priateľov a zabrániť bývalému avatarovi svojho pána aby zničil svet. Prevedenie: Schyľuje sa k vojne bohov ale tí najväčší z najväčších na to dlabú a nechajú  Herrowa aby naplnil svoj plán lebo však ešte nič zlé neurobil treba počkať kým sa tak stane. Marka a Steven sa neustále hašteria ako malé deti a do toho prichádza pomätená láska kedy Leyla sympatizuje so Stevenom a nie s jej bývalým Markom, ktorý je vlastne jedna a tá istá osoba. Ak nechápete tomuto komentáru skúste si to pustiť a uvidíte! 65% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (27)

  • Scéna, ve které taxikář (Larz Nan) křičí na na Steva (Oscar Isaac): „My money! Where's my money,“ je odkaz na meme: „I Know You're Here, Dracula, You Big Fucking Nerd. Where's my goddamn money?“ Ten pochází z komiksu „Solo Avengers #3“ z únoru 1988. (Kubaaa97)
  • Ke konci epizody se nám představí nová postava Anton Mogart (Gaspard Ulliel). Ten je v komiksech znám jako Midnight Man a jedná se o zloděje umění, který krade vzácné relikvie úderem půlnoci. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama