Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Jedinej gang vpravdě konkurenční Kačerovské partě. Gumídci jsou až na třetím fleku, je mi líto. Laboratorní rendžrs byli o chlup vtipnější, komičtější, disponovali transgenderově ocasatou Gedžitkou a hlavně nebrali drogy(kromě Dalea). Tohle byl prostě reálnej strýtlajf, boj o přežití, kdežto Gumídci byli přeci jen omezeni výsostně pohádkovými kulisami. Triumfovali jen retardovanějšími nepřáteli a obývákem nad nímž se klenulo skleněné dno rybníčku.To jsem tenkrát chtěl taky, ale přeci jen míň než Gedžitku (po nějakém tom rozumném zatupírování). 90% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Co vznikne po spojení Disneyho a Alvina a Chipmunkové? Otravnost až na půdu. Nikdy mě ten seriál nechytl - vše se neustále opakuje. Jediné, co mohu dát seriálu za dobro je skvělá animace. Příběhy se hodně liší svojí kvalitou - občas zábavné, občas nudné k uzoufání. Bojím se, že za zdejším vysokým hodnocením zde stojí nostalgie. ()

Reklama

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si že tenhle animovaný seriál o dvouch veverčích bratrech Chip a Dale s partou dalších zvířecích kámošů Getžitka, Monty Jack a Zip jdoucí po stopách zločinu byl na Českých televizních obrazovkách odvysílaný se dvou mi znělkami oběma nazpívaných v roce 1991.  Stará znělka z roku 1991 Správný zásah,  v tu pravou chvíli má, když přízrak temný, svým rejdům šanci dá. Tahle príma dvojka slídilů, ta řeší problém tvůj. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. K pravdě si najdou směr a hrají fér, ve znaku mají dvakrát R. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. Po stopě vždycky jdou, až naleznou, kdo skrývá tajně vinu svou. Či - Či - Či - Chip a Dale, zákon hájí, Či - Či - Či - Chip a Dale, v tomto kraji. Či - Či - Či - Chip a Dale !  Nová znělka z roku 1991  Horký, těžký je boj se zločiny.  Já znám dva chlápky, co v něm jsou hrdiny.  V nouzi pomůžou, tak neváhej a hned je zavolej!  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota!  Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota! O pomoc požádej a nezklamou,  z nebezpečí tě dostanou!  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota! Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota!  Žádnej s nich není hejl, jsou po stopách,  a zjistí kdo je lump a vrah.  Chip, Chip, Chip a Dale,  Rychlá Rota!  Chip, Chip, Chip a Dale,  žádná bota!  Chip, Chip, Chip a Dale!  Rychlá rota! ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Další legenda ze starých dobrých časů mého dětství. Sice to na Kačery nemá, ale stejně nenacházím důvod nedat za pět. Český dabing zase slaví další úspěch hlavně při úvodní znělce, která je samosebou stejně chytlavá jak při již zmíněných Kačerech. A i zde Nova pár epizod, které naštěstí mám doma, nechala nesmyslně předabovat. A stejně jako u dalších věcí se reprízy těžko dočkáme. Když už máme tu plnou digitalizaci, mohla by se jednou založit stanice, kde by tyhle seriály a krátké filmy mohly být v klidu vysílány. Sympatický komentář: Douglas. :-) ()

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho osobného zdania asi najlepší z cca 20 rokov starých seriálov z produkcie W. Disneyho. K jeho obľube v mojich očiach prispelo, že som sa ako dieťa stotožnoval s Chipom (nielen v rámci tejto série, ktorú som sledoval ako jeden z prvých importov z kapitalizmu už r. 1990/1, ale aj v krátkych príbehoch, v ktorých chipmunkovia súperia s káčerom Donaldom ap.). Dnes by sa dalo ešte zdôrazniť, že na rozdiel od Príbehov z Káčerova nešlo o neúmerne naťahovaný sériál, námety boli relatívne rôznorodé a navyše "detektívne". Z psychologického hľadiska sú postavy pomerne rozpracované, ak je možné niečo také o detskom seriále tvrdiť: dobrosrdečný, odvážny, ale zároveň trochu urozprávaný a slabošský (sýýýr!!!) Monty, suchopárny, poriadkumilovný a činorodý Chip, pohodlý bonviván Dale v havajskom (?) tričku. Len Bzučo (Zip) je nevýrazný a Gadget trochu ťažko zaraditeľná (ale postavičky sú to samozrejme politicky korektné: statočný maličký a inteligentná blondínka). :-) Traja Držgrošovi (pra)synovci Hue, Dewey a Louie, medzi ktorými nie je rozdielu okrem farby ich oblečenia, a nemenné podivné nerealistické postavičky Držgroša a Tryskáča (Rampa) za touto plejádou zaostávajú. ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Monty (v originále Monterey Jack), velká myš kamarádící se s Chipem a Daleem, dostal své jméno podle slavného druhu sýra. (HappySmile)
  • Původně seriál začínal dvouhodinovým filmem Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue (1989), který byl později rozdělen na 5 kratších pilotních dílů. (Olík)
  • Rychlá rota byla v období 1989 - 1990 nejúspěšnějším seriálem na americkém trhu. (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama