Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 3

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2023, 11 h 3 min (Minutáž: 43–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Bronson Webb, Nick Mohammed, Brendan Hunt, Toheeb Jimoh (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (48)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné spoilery!!! Tuhle jsem někde četl, že v každém novém seriálu na západě bude, nebo má snad být nové pravidlo. Procentuální zastoupení všech možných menšin a sexuálních minorit.  Už v Sex Education to bylo v poslední řadě hodně přitažené za vlasy a teď do musí dát i sem. Beru jako samozřejmost, že hraje v Anglii spousta cizinců , zkousnu gaye v mužstvu, ale moje oblíbená Keeley? Wtf? To mi úplně sebralo vítr z plachet, protože jinak jsem si tenhle seriál opravdu dost užíval a nakonec musím pálit se slzou v oku jen za poctivé čtyři hvězdy. I přes výtečný, poslední díl. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože, děkuju ti, že už tahle sezóna skončila. Jak epicky to všechno v první řadě započalo, tak takový kurevský sešup dolů jsem opravdu nečekal. Druhá série rozvětvila tolik charakterů do tolika dějových linií, že mi z toho krapet šoufl. Třetí série rozšířila už rozšířené o krok víc, přidala spoustu "emotivní" scén, ve kterých se nadměrně brečí a všechno se to snaží být strašně zábavný. Ale není - ve finále tě to všechno začíná pomalu ale jistě srát a já doslova čekal na finální epizodu - ve které mimochodem už s velkým odstupem znáš celý konec příběhů a vlastně tě nic nepřekvapí. A zase se u toho brečí, jenom já se raduji - skončilo to. Tede, odlož knír a už tuhle sérii nech spát. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, že začátek třetí série s Tedem Lassem začíná poměrně pozvolna. To ale vůbec nevadí, protože emotivní kolotoč na sebe nenechá dlouho čekat. Nádherné splynutí fotbalu a jednotlivých postav, kde obě skupiny dostávají adekvátní prostor a krásně se prolínají. Byly tu momenty, kdy jsem jenom zíral, jak dobře jsou tu všechny zásadní postavy napsané. U každé dojde k nějakému zásadnímu zvratu, každá Vás pohladí na srdíčku a nebo Vám udělá zářez na duši. Neskutečné, jak to tady scénáristi zmákli. Co mě třetí série pohltila, tak jsem všem vykládal, že tohle je scénáristický vrchol. A potvrdil mi to i závěr. Bylo mi, jak kdyby mi někdo vyrval srdce a zadupal ho do chodníku. Takhle mi u filmových postav dlouho nebylo. Ted Lasso je krásný seriál a já jsem hrozně rád, že tu s námi je. Můžete, ale nemusíte mít rádi fotbal. Tohle je i tak emotivní sonda do duše každého, komu není lhostejné čiré lidství. A tady takových momentů je věru požehnaně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super série plná emocí, rozuzlení a vysněného konce. Upřímně doufám, že vznikne nějaký spin off, který by se třeba věnoval jen Richmondu jako takovému. I když spíš tipuju, že pokud něco vznikne, tak se to bude zaměřovat na ženský fotbalový tým Richmond a že konec této série byla taková menší nápověda. Ale upřímně, nebránila bych se. Pokud si to stále uchová tu emotivnost a zároveň vtip, tak sem s tím. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Perfect is boring." "Except of Shawshank, that's perfect, but not boring." _____________ No ja som úplne stratil slová... Nikdy by som nepovedal, že práve tretia séria Teda Lassa bude kandidátom na seriálový počin roku, ale ono tak aj skutočne je. V poslednej kapitole som si tento seriál zamiloval úplne najviac ako to len bolo možné a je mi naozaj ľúto, že sa s ním musím (dúfam, že nie úplne) rozlúčiť... Veľmi mi budú chýbať tieto týždenné, pravidelné dávky dobrej nálady a špičkového humoru, ktorý je úplne bezchybný (Roy Kent je aj v tejto sérii absolútnym vrcholom všetkej zábavy...) a vlastne sa mi bude nesmierne ťažko lúčiť aj s (takmer) všetkými postavami – skoro každý z hlavnej zostavy si v tejto sérii prešiel ohromným vývojom a to ako skončila každá jedna z postáv ma naozaj zahrialo u srdiečka, každý sa dočkal presne toho, čo si už od úplného začiatku zaslúžil a ja iba žasnem nad tým, ako perfektne to mali tvorcovia premyslené... Skombinovať vážnu drámu a fantastický humor musel byť naozaj tvrdý oriešok, ale v prípade Teda Lassa to bolo zvládnuté najlepšie, ako sa len dalo a preto môžem s čistým svedomím povedať, že tento seriál je pravdepodobne tým najlepším, čo kedy televízne dramedy ponúklo... Finále Teda Lassa som si neskutočne užil a v závere som bol dojatý k slzám... A teraz som nesmierne rád, že som celú túto cestu s AFC Richmond dobehol až do konca. A aj napriek drobným vadám, ktoré táto séria mala, som nemal žiadny problém s tým si ju vychutnať... Dávam 9,5 píšťaliek z 10... Naozaj to nemohlo skončiť lepšie... ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Ted Lasso (Jason Sudeikis) odlétá z Anglie přímým letem do Kansas City z letiště Londýn Stansted. Nejenže z letiště Stansted nikdy žádný přímý let do Kansas City neletěl, toto letiště v roce 2023 nemělo ani žádné přímé spojení do USA. (machonza)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama