Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 3

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2023, 11 h 3 min (Minutáž: 43–78 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (48)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Preafektované pitvorenie a moralizovanie tento rok vystriedalo až příliš často ten pôvodný uvoľnený, pohodový a ľudsky prirodzený humor prvej série. Takéto až ulepené "one big happy family" sentimentálne finále nebude mať proste ani Vin Diesel. Áno, ten výsledný dojem je stále tak nejak naivne rozprávkový a vlastne príjemné pozitívny, Ted má srdce stále na správnom mieste a jeho nákazlivý optimizmus z toho stále presvitá a na väčšinu týmu budem mať príjemné spomienky, že to bol ten seriálový dreamteam, ktorý vedel na tú hodinku skoro spoľahlivo navodiť príjemnú feelgood náladu, no tretia sezóna už proste citeľne tlačí na pilu až příliš a podaktoré postavy sú už miestami len infantilnými karikatúrami samých seba. Rozhodne nie ukončenie v najlepšom, ale stále rozlúčka so cťou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TRENÉRE, VŠICHNI SE NAŠEMU MUŽSTVU SMĚJOU. ŽÁDÁM VÁS NA KOLENOU, ABYSTE JIM TO OPLATIL!…“  Ty lidi…. kurva jsou (tak jako vždycky) neuvěřitelně fajn. Fandím jim, jako by to byl (byla) … (dosaď si sám). Lepší seriál o lidský sounáležitosti asi neznám. Fotbal mám rád, ale tady jde prostě o víc! (Ať mně Sudekis neříká, že ho nikdy nehrál!) Mix (dojímavejch) slz, (veselýho) smíchu a (nejen) fotbalovejch pravd.      /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Postava trenéra Teda Lassa kdysi vznikla kvůli reklamní kampani pro NBC Sports. Tehdy Jason Sudeikis, agentura Brooklyn Brothers a londýnskej klub Tottenham Hotspu spolupracovali na dvou humorných videích z Premier League pro její zpravodajství. 2.) Thx za titule „Karel Himmer“. ///                         PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ***  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super série plná emocí, rozuzlení a vysněného konce. Upřímně doufám, že vznikne nějaký spin off, který by se třeba věnoval jen Richmondu jako takovému. I když spíš tipuju, že pokud něco vznikne, tak se to bude zaměřovat na ženský fotbalový tým Richmond a že konec této série byla taková menší nápověda. Ale upřímně, nebránila bych se. Pokud si to stále uchová tu emotivnost a zároveň vtip, tak sem s tím. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem se těšil po první a druhé sérii na další, tak jsem teď rád, že tohle byla poslední sezona. Taková ta dobrá nálada z předchozích dílů je pryč a třetí série je jednak méně vtipná, ale taky dost dlouhá, a chybí ji ten feel-good element pro který jsem si seriál oblíbil. Opravdu dobrý byl vlastně jen jeden díl a zbytek - i když cením, jak scénáriste přistoupili k některým tématům - jen taková obyčejná unylá nastavovaná kaše. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emociami napumpovaná časť poslednej epizody vypadala, akoby si to najlepšie, o ktoré ukrátili sračkové časti 5,6,7 a 8, tvorcovia seriálu špeciálne nachystali na nás na samotný záver. Cítiť rozlúčku s fotbalovou rodinou a ja som presiaknutý smútkom, ktorý som naposledy cítil snád len u P*R*I*A*T*E*L*O*V, ked končili ! Ale i radosťou, lebo v tom najlepšom sa musí vedieť prestať. Tretia sezona nebola u mňa tou najlepšou, to bola dvojka, no záver trojky je niečo, čo tu už dlho nikdy nebolo: absolútne perfektné načasovanie emocií, ktoré v divákovi zanechajú pocit, že bol súčasťou rodiny, ktorá mu bude ešte dlho chýbať. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Ted Lasso (Jason Sudeikis) odlétá z Anglie přímým letem do Kansas City z letiště Londýn Stansted. Nejenže z letiště Stansted nikdy žádný přímý let do Kansas City neletěl, toto letiště v roce 2023 nemělo ani žádné přímé spojení do USA. (machonza)
  • Ve 37. minutě zazní komentář, že AFC Richmond zaznamenal šesté vítězství v řadě, ale přitom se zároveň v obraze objeví tabulka, ve které má klub pět vítězství a jednu remízu. (raininface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama