Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (59)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik dílů 2. série bylo SLABÝCH, jakože fakt hodně, to si řekněme na rovinu. Za to například poslední 3 díly bylo to nejlepší, co seriál zatím nabídl a krásně si připravil půdu pro sérii 3. Celkově bych hodnotil dvojku jako slušný nadprůměr, ale ta první byla asi o chlup lepší. Už teď se těším 3. dějství této parády od Apple TV. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívny posun späť. Dôvod? Príliš veľa motívov, ktoré sa ku koncu začnú trieštiť, rozpadať a zauzlovať, čo síce vytvára podmienky pre vyvrcholenie v tretej sérií, ale zároveň to uberá na tej pohodovosti s ktorou ten seriál tak dobre narábal. Ted Lasso prestáva byť hlavnou postavou a je len častokrát sledovateľom udalostí na ktoré nemá žiadny vplyv. Funkčné stále v detailoch - či už sa jedná o Roya alebo vnútorný svet hrdinov, ktorý je prezentovaný po troškách ale my si aj napriek tomu dokážeme  o nich vytvoriť akú takú predstavu. Zauzlovanie na konci som čakal a zároveň som bol ním sklamaný. Aj napriek uveriteľnej motivácií, som čakal niečo sofistikovanejšie. Ako medzi článok medzi sériami to vie pripraviť živnú pôdu pre vyvrcholenie. Ale ako celok mi to prišlo uťahané, a bez pamätnej scény. A epizóda o Beardovi a jeho nočnom putovaní bola bizarná, zbytočná a do konceptu seriálu absolútne nezapadala. 2.séria - 60% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii je to výrazný pokles dolů. První série byla vtipnější, hlavně o Tedovi a týmu. Tahle série, kdy už všechny známe se věnuje hlavně jendotlivým postavám a jejich problémům. Což není úplně na škodu, ale nefunguje to tak dobře, protože, co si budeme nejsilnějším tahounem je tam Ted Lasso a pak Roy Kent s Keeley. Jenže další postavy už tolik netáhnou, takže některé díly nudí. Uvidíme, co bude v další sérii. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řada byla veskrze pozitivní a přesto nabízela dospělé a dojemné momenty.Druhá jde v tomhle směru ještě dál a i když stále umí být vtipná,nebojí se vážnějších témat a celé vyznění směřuje spíš k sladobolnému a hořkosladkému,přičemž ušetřen není nikdo ze zdejšího stále velmi sympatického osazenstva.Nejhůř dopadl Nate,ze kterého postupem doby udělali tvůrci prakticky záporáka a tak trochu i sám Lasso,který je oproti první sérii lehce upozaďen.Pořád je to nicméně skvělá zábava a po zásluze vlajková loď Applu...85% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

  • Roli rozhodčího si v zápase zahrál skutečný ostřílený rozhodčí z Premier League – Mike Dean. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama