Reklama

Reklama

Kouzelná lampa a její tajemný duch z Tisíce a jedné noci spatří po dlouhé době světlo světa. Napínavý příběh vrcholí tragickou nocí v muzeu plném nelidských vražd. (Inter Bohemia)

Recenze (47)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Šedý priemer a slabé tri hviezdy. Casting, kedy 30 roční hrajú teenegerov je dnes už srandovný, ale v tej dobe to patrilo k filmu :) Triky na danú dobu béčkové, ale to tiež k béčku patrí. Čo to trochu dvíhalo, tak atmosféra múzea, vyzeralo to lepšie ako nejaká klasická štúdiovka. Ale vo výsledku nič, bez čoho zhliadnutia by ste sa nezaobišli. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem o toho čekal mnohem víc, ale podívat se na to určitě dá. Nejvíc mě bavil asi začátek filmu a ta trojice zlodějíčků. Jakmile se totiž objevila postava Alex ( ta mi přišla totálně retardovaná) bylo po zábavě. Nepomohly ani ty lehce erotické scénky. I když pravda dokud se džin neobjevil v celé své kráse a lidi zabíjel za pomoci hadů, nebo mrtvol, tak se na to dívat dalo. Jakmile se tam však objevil osobně - tak tragédie započala a skončila naprosto dementím koncem.5/10 ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na to po 26 letech (pozn. tento komentář jest z 6.3.2021) po2. kouk a zjistil, že je to pořád dobrá haluz. Úvodních asi 12 min. můžete v klidu přeskočiti a doporučuji ouplně 1. verzi dabingu, páč kde jinde uslyšíte šíleně vulgárního Trávníčka? :)))) Sice se s vraždami a krví docela šetří (předpokl., že rozpočet) a námět s oním džinem jest trestuhodně promrhán, ale zase překvapilo, že přežijí obě ženské, zatímco jejich partneři to odnesou. To není příliš časté. Většina by čekala, že aspoň ústřední ´´mladý´´ pár to přečká bez úhony. Jo a samotný džin ač trochu gumový se povedl.;-) Na rozdíl, od hl. představitelky, která čučí jak vejr v posl. zmraženém záběru z okna auta, což je závěrečná kapka, haha. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Prvních 15 minut je pro mě naprosto brutálních a strašidelných,pak film neztrácí dech a je skvělý a ty efekty jsou taky dobrý. Trochu mě zklamalo,že džina ukázali,mohli ho nechat jako tajemný přízrak,ale zase to neodflákli nějakým tlustým chlápkem v turbanu,ale skvělou příšerou,která se mi hodně líbila. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mal som hodnotený tento film, ale uz som si ho vobec neupamätoval. Hneď od začiatku dýcha strašnou lacnotou. Tá divná kamera je predzvesť, že režisér nemá veľa prostriedkov na aspoň slušné triky a tak si pomáha všetkými dostupnými možnosťami. Bodycount je dosť vysoký, ale okrem zabiackej Lucy a hadov tu nebola žiadna vražda, ktorá by stala za väčší rozbor. Vybrane miesto je ponuré a atmosférické, ale kazia ho amatérsky herci a aj triky, lebo Džin je aj na tú dobu strašne nedokonalo stvárnení, až sa mi chcelo smiať. Nechám tie 4*, ale vracať sa k tomuto filmu rozhodne dlhú dobu nebudem, lebo by som z hodnoteným išiel nižšie. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama