Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Smrť prichádza do vášho mestečka, šerif." Teraz to nemôžete ignorovať, a radšej mi to pomôžte zastaviť. Režisér Fred Dekker, ktorý napísal a zrežíroval tento skvost, dokonale spojil humorne ladené scénky s hororovými a pridal do toho gore efekty. Film je rozhodne napínavý, efekty sú dobré a príbeh pekne celý ten čas odsýpa, čím sa nemôže stať, že nás počas filmu zastihne nuda. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

"Mám pre vás dobrú a zlú správu, slečny! Chlapci dorazili. - A tá zlá? - Sú mŕtvi..." Vcelku zábavné hororové béčko z 80. rokov. Možno viac vtipné ako strašidelné, keďže mi v ňom chýbala výraznejšia gradácia hororového deja a väčší pocit ohrozenia. Film má pomalé tempo, krvavé chvílky napätia s hororovou atmosférou sa strácajú v dialógoch. A pritom Noc husej kože začínala veľmi sľubne (mimozenský odpad, brutálny vrah na úteku...). Záverečná štvrťhodinka však bola riadne akčná a film vytrhla z priemeru. Len škoda, že tí rýchli mimozemskí slimáci a pomalí zombíci nedostali o trochu viac priestoru. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Atkinsův hláškující detektiv Cameron je highlightem celého filmu! Humoru je zde dost a to hlavně ke konci, kdy se dočkáme bombastického finále. Veliká zábavnost tohoto hororu přebije i jeho zjevná negativa - prkenné herce a až do nebe volající béčkovost. Nicméně i v horších stránkách tohoto díla si nějaký milovník béček může objevit to své ořechové. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Doporučení Mr. Hlada z odborného Moviezone nelhalo. Perfektní zábava, která volně navazuje na Jacksonovy a Raimiho pytloviny, které míchá se žánrem teenage movie. Překvapivě mě tohle velmi sedlo a celou dobu jsem se skvěle bavil a užíval si ty správné osmdesátky. Jedinou velkou výtku vidím v hlavní roli, která bohužel byla svěřena hrozně nesympatickému dřevu. 75% ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že je to dosť hlúpy film,ale svojím spôsobom je to zábava ako stvorená na oddych.Niektoré scény vzbudzovali úsmev,napríklad mladé dievča s plameňometom v ruke.Začiatok filmu bol ale naozaj dobrý,čiernobielo v roku 1959.Je to taký typický teenagersky horror 80-tich rokov,v tých rokoch vzniklo dosť hodne takýchto filmov triedy B.Je to aj horror,aj scifi a určite aj komédia. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)
  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama