Reklama

Reklama

30 stříbrných

(seriál)
  • Španělsko 30 monedas (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kněz Vergara prchá před svou minulostí a nachází útočiště u Ďábla, který mu dá pokyn, aby našel poklad - jednu z 30 mincí, pro něž Jidáš zradil Ježíše Krista. Je čas se mu znovu postavit tváří v tvář, ale tentokrát je opravdu připraven... Vítejte ve světě, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá, a nikomu nelze věřit. Otec Vergara (Eduard Fernández) je vymítač, boxer a bývalý vězeň, který je církví vyhoštěn do odlehlého španělského města, kde má působit jako kněz. Přestože touží zapomenout a být zapomenut, nepřátelé si jej brzy najdou. Začnou se dít podivné věci. Ambiciózní starosta města Paco (Miguel Ángel Silvestre) se společně s místní veterinářkou Elenou (Megan Montanerová) pokusí odhalit tajemství z Vergarovy minulosti. Všichni tři nakonec spojí své síly a ocitnou se v centru celosvětového spiknutí s cílem získat 30 stříbrných, které byly vyplaceny Jidáši Iškariotskému za to, že zradil Ježíše z Nazaretu. Mince jsou prokleté a mají nadpřirozenou moc. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele brasek k tomuto seriálu (10)

Pavučiny (2020) (S01E01) 

Sklamanie! Hrozne lacné digitálne triky, nezmyselne veľa digitálnej krvi až ma oči pálili. Kristovo telo bolo už mŕtve keď ho prepichli kópiou... nepresnosť z pohľadu biblických dejín. Samotný príbeh však má svoje čaro, je zaujímavý, dynamický dej a mysticizmus sú prítomné v každom kúte. Teším sa na pokračovanie. ()

Ouija (2020) (S01E02) 

Viac mystiky, menej digitálnej krvi a nezmyselných príšer. Z môjho pohľadu hodnotnejšie ako prvý diel. ()

Zrcadlo (2020) (S01E03) 

Začiatok plný digitálnej krvi ako na porážke 100 prasiat som prežil, ale ten koniec už nie. Detinské dobrodružstvo za zrkadlom a to medzi tým, to bolo viac ako skvelé. ()

Vzpomínky (2020) (S01E04) 

Tento diel bol na jednej strane veľmi pútavý, pravdepodobne asi najschopnejší z doterajších. Ovšem príbeh sa dostal na tenkú hranicu a bojím sa, aby sa zo seriálu nestala fraška. ()

Dvojník (2020) (S01E05) 

Mal som pocit, že pozerám dva na sebe nezávislé príbehy. Dej je stále zaujímavý, ale podľa mňa celkovo sa to zamotáva a smeruje zlým smerom. ()

Svatá válka (2021) (S01E06) 

Príbeh je stále zaujímavý, ale znižujem hodnotenie pretože mám pocit, že už to pomaly smeruje do frašky lacného hlúpeho hororu s ešte hlúpejším finále. ()

Skleněná cela (2021) (S01E07) 

Po prvej epizóde niektorí diváci tento seriál odpísali a ja po siedmej mám pocit, že spravili dobre. Príbeh sa dostáva do bodu keď to bude iba fraška. ()

Obětování (2021) (S01E08) odpad!

Angelo a celý seriál ukázal svoju pravú tvár! Zo seriálu sa stala fraška a miestami až sračka! Bez urážky. ()

El pueblo Fantasma (2023) (S02E01) odpad!

Tak táto kravina má pokračovanie? Strašné! Dávam tomu šancu, ale po S2E1 nemám veľké oči. ()

Las tierras del sueño (2023) (S02E02) odpad!

Hrôza! Také niečo primitívne sa len tak nevidí! Absolútne mimo nejakého zmysluplného hororu! ()

Reklama

Reklama