Reklama

Reklama

Upíři v Bronxu

  • USA Vampires vs. the Bronx
Trailer

Obsahy(1)

Bronx jako by se měnil na čtvrť pro boháče. Jenže tři místní borci mají pro strach uděláno, odhalí děsivý plán a nedopustí, aby někdo vysál život z jejich čtvrti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Upíři v Bronxu“ je ukázkou toho, co chce Netflix nabídnout v podstatě všem věkovým kategoriím. Jasně, pro ty nejmenší to opravdu není, ale jinak by se dala přístupnost snížit v podstatě na deset let. Násilí je zde minimum, nahota skoro žádná, jen sem tam se docela daří tvořit atmosféru. Jinak je ale „Upíři v Bronxu“ primárně zábavný film a bohužel nic víc. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Pokud bychom tento film vzali a otočily naruby, pak by to byl ten nejrasističtější film všech dob, který by okamžitě zakázali. Z tohoto pohledu a s ohledem k dnešní době je potřeba se na filmy také dívat. Na mě je tato teenage komedie až moc černá a spíš bych ocenil, kdybych většinu hereček, které v něm hrají viděl v pornu. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja mám tieto tipy kde malí frackovia bojujú proti nadprirodzenu rád a preto sa mi to asi ako tak páčilo. Na komédiu čistý priemer veľa sa nezasmejete, postavy si nejak zvlášť neobľúbite, no a horor je každému jasné že to nie je . Pozerá sa nato však dobre a ako jednohubka výborné. Koniec dosť trápny ale tie 3* dám. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Mám rád jakékoli upírské filmy, svého času jsem hltal upírské herecké výkony Rocca Siffrediho a dokonce první díl zkázy upírského filmu s Robertem Patizónem ještě v dobách, než se z něj stal kult pro náctileté. Upíři v Bronxu proto pro mě byli příjemným překvapením. Natočeno v trendy duchu ála Stranger Things, ale místo kluků bojujících s hnusem z neznámé dimenze, tady máme kluky bojující se zlými tesáky obdařenými Nandorem a Nadiyou z Transylvánie. Svými čtyřmi hvězdičkami se pokusím trochu zvednout zdejší podhodnocené hodnocení. Objektivně tak na tři a půl. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Minulý rok som nejako nenašiel náladu na to pozerať "Vampires vs. The Bronx". A po tom ako som teraz film videl, nemyslím si, že ide o veľmi dobré filmové dielo. Nemyslím si, že je to nejakým spôsobom urážlivé alebo vyslovene otrasné, ale dokopy to nemá moc čo ponúknuť. Ak máte radi filmy s upírmi, tento je vysoko basic. Dokonca nemá ani upírov, ktorí vedia premeniť ľudí okolo na upírov. Miesto toho k tomu potrebujú prach z ich predchodcu, ktorý to môže celé umožniť. Okey. Nepotrebujem to v tomto smere ďalej komentovať. Product placement tu bije do očí. Ako krabice "Dunkin Donuts" , fľaše Spritu sa tu viackrát objavia a jeden z našich hrdinov dokonca aj číta Kingov román "Prekliatie Salemu". Potrebujeme tu peknú blondínu, ktorá bude mať svoju rolu, ako vo všetkých ostatných filmoch tohto typu. A hrdinovia neponúkajú dokopy nič moc. Pôsobí to ako keby chceli Netflix urobiť modernú verziu svojho veľkého projektu "Stranger Things" a s upírmi. Nemá to v sebe niečo, čo by pôsobilo zaujímavo alebo kreatívne. Nie je to hrozné, ale odporúčať to určite nebudem. Hodnotenie: C- ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama