Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

pepo 

všechny recenze uživatele

Strašne zabitý potenciál. Ten námet mal šancu sa stať sviatočným evergreenom. To by ale scenár nemohol byť na úrovni tematicky podobných kanadských TV filmov, ktorými sa to v telkách hemží. Režisér sa tiež moc nesnažil, takže to celé zachraňuje sympatický casting s veľmi slušnou vzájomnou chémiou. Klasický Netflix. Vidieť a zabudnúť. V rámci novodobej mainstreamovej romcom tvorby celkom OK, ale v tomto žánri existuje veľa skvostov. Strata času. 5/10 ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna se všemi svými klišé, přednostmi i chybami. I když to není žádný zázrak, nutno dodat, že jsem se bavil. Emma Roberts a Luke Bracey tu jsou uvěřitelný pár. Herecké výkony žádná velkolepá jízda, ale stačilo to. Přeskakování ze svátku na svátek mi vadilo, rád bych sem tam viděl co každý dělal i sólo. Supporter Black Panther totálně mimo. Na jedno shlédnutí dobrý, ale zapomenutelný, slabší tři hvězdy ideální. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Luce Bracey má zcela odzbrojující úsměv a Emma je tady pěkná rošťanda. Na nic si nehráli, ale když přišlo na věc, tak se karty otočily a co teď ? Bezva komedie na sobotní nebo nedělní odpolko, případně lze tenhle film použít jako relax po celodenní práci. Není nad to, poznat se reálně před svatbou než až po ní a tady to dokonale fungovalo. A co víc si u takových filmů přát? Aby ta chemie mezi hlavním párem fungovala na diváky. Já se mezi ně taky počítám:-) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. "Holidate" má svoje skvelé momentky, má svoje mizerné momentky. Má vtipné situácie, má to trápne situácie. Sú scénky, ktoré vedia pôsobiť úprimne, sú tu scénky, ktoré ukážu neskutočnú americkú teatrálnosť. Takže z toho asi aj plynie moje hodnotenie k filmu. Mám rád Emmu Roberts a musím povedať, že v tomto filme jej to priam perfektne sekne. Nevedel by som si asi nikoho iného predstaviť v tejto role, kde vie byť správne milá a správne drzá. A vie si nájsť ten správny pomer toho všetkého. Luke Bracey je tiež okey, no jeho som v tej role až tak úplne nevidel. Myslím si, že by mi tam lepšie asi sedel Chris Pratt, no bolo by to asi zvláštne keby si Emma Roberts našla niekoho, kto už mal 40. Ale nebol som jeho výkonom úplne presvedčný. Ostatné postavy sú celkom okey, no miestami skôr idú vo svojej role ďalej a ďalej a dokopy sa vo filme nenájdu žiadne veľké prekvapenia. Najlepšie časti sú podľa mňa v úvode. Sledujeme Vianoce oboch našich hrdinov, stretnú sa v supermarkete a idú na svoj prvý "holidate" na novoročnú párty. A bol som v nálade, že tento film bude vynikajúci. No postupne sa to začalo trošku rozpadať. V prvom rade film veľmi často skáče a necháva dlhé prádzne miesta, ktoré vám môžu prekážať. Tým, že skáčeme zo sviatku do sviatku, tak si často môžete hovoriť, čo sa v ich živote dialo medzitým. Okrem toho v polke filmu sa dočkáme skutočne ťažkých klišé momentiek, ktoré z toho spravia celkom riadny gýč. Niekedy som mal pocit, že film si z tých gýčových scénok robí srandu, no niekedy som mal pocit, že to proste len potrebovali urobiť ťažko americké. Ako som povedal. Mám z filmu zmiešané pocity. Je tu veľa momentov, na ktorých som sa smial, no rovnako tu boli aj momentky, kde som si hovoril "To vážne?" Z toho sa potom aj odvíja finálny verdikt. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama