Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám tendenci házet všechny podobný filmy do jednoho pytle. Jsou mezi nimi ale rozdíly a ten zásadní spočívá v tom, jestli nakonec převládne příjemnej pocit, že jsem se dobře bavil, nebo takovej jakoby vztek na sebe sama, že jsem ztratil další přibližně 2 hodiny života. Tentokrát jsem to nemusel ani dokoukat, abych si byl více méně jistej, že je zaděláno na zbytečnost, bez které se určitě obejdu. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film malinko tuctový, jak prostředím tak hlavně příběhem... myslím, že už takových bylo desítky. A za mě ještě fakt neumím moc fandit lidem, kteří spolu jsou "jen tak". Ovšem tento filmek měl jedno velké, vlastně dvě velká, plus! A to velmi sympatickou hereckou dvojici. K tomu se velmi výrazně oprostil dnes tak modernímu, za každou cenu všude cpanému, sexistickému humoru... Za mě palec nahoru a spokojenost. ()

Floweenka 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné na dívání, člověk se i občas nahlas zasměje, ale fyzicky i psychicky bolí se dívat na absolutně stupidní chování holek v těchto komediích "odmítám lásku, protože je to pro mě příliš dobrý". Ne.. není normální ukazovat dnešním mladým lidem, že takový věci jsou v pohodě. Být hysterický, nedokázat ve třiceti říct, co si myslím, kouřit trávu v nemocnici.. Děkujeme scénáristům a píšeme na list 23155 dalších filmů se zcela totožným příběhem a posíláme klíčenku. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelná, zamilovaná a typicky Netflixovská zábava. Holidate postupně odškrtává všechny položky ze seznamu co v takovém filmu nesmí chybět. Sexy holka, sympatický chlap, nezájem, zamilováním hněv a happyend. Pokud jste čekali něco jiného budete zklamáni. Já proti takovým filmům nejsem, když jsou obsazeny dobře a hezky to odsýpá a Holidate tohle docela umí. Není tolik momentů, co bych se smál, ale film mi příjemně utekl a dostal jsem od Netflixu přesně, to co jsem čekal. Fakt je, že film není ničím výjimečný a nemá nic čím by vystoupil z řady. Hvězdu navíc pro Emmu. Ona je prostě skvostná! (50 %) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno