Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V prvním dílu je postaven kriminalistický tým před úkol vypátrat pachatele, který v přestrojení za aranžéra výkladních skříní v době polední přestávky úspěšně vylupuje pokladny obchodů v různých částech Prahy. Loupeže se množí a vyšetřovatelé jsou bezradní. Až poručík Krejcárek přijde s nápadem – hlídat 250 předem vytipovaných provozoven stálou službou. Ve chvíli, kdy se již zdá, že ani tato metoda nebude úspěšná – se pachatel chytí do nastražené sítě... (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takovou akci nám nikdo neschválí." To si takhle jednou por. Krejcárek vymyslel na hrabivého aranžéra velkou past, protože do malé by mu nespadnul, a to je přesně to, co mám na Pitavalovi rád. Geniální klička nebo souhra náhod totiž vyřeší takový případ pouze v seriálu amerického typu, ale v české kriminálce se musí chodit, ptát se a analyzovat získané údaje. Ale to by samo o sobě nebyla žádná velká zábava, takže musí přijít povzbudivé rýpání od kolegů a jeden opravdu roztomilý zloděj: "Chatu máte? - Ani ne." ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl pro mě sice nejslabší, ale Jirka Krampol, říkejme mu třeba poručík Krejcárek, přišel s tak geniálním nápadem, že jsem u toho nakonec zůstala a pokračovala ve sledování. 📺🙈 Nakonec se mi Pitaval ukázal jako super seriál, rozhodně v osmdesátkách musel být nezdravě populární. Takže come on for another one! 🤩 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy dříve jsem tento československý krimi seriál neviděl, ale když už zde svítí jeho epizody v červených číslech – tak jsem si řekl, že by to mohla být „asi“ dobrá podívaná. No první epizoda tedy žádné velké terno není a úsměvné Krampolovy vyšetřovací metody nakonec to kýžené ovoce přinesly, ale divák se zrovna moc kvalitní podívané nedočkal. Jasně, ze všeho toho okolo dýchá vůně oné doby – taky bych si možná zašel na koncertík v té době ještě atraktivní Marušky, ale přeci jenom bych si žádal více akce. Alespoň že tu je řada známých ksichtů a rýpající Zedníček… ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první pohled praští do očí dva naprosto nereálné postupy, kdy nejprve někdo schválí akci, při které se zapojí do sledování obchodů snad celá tehdejší bezpečnost, a ještě k tomu zabezpečí několik tisíc obchodů asi během dne...No a pak maj všichni policajti tak málo práce, že můžou celej den sedět u telefonu v jednom kanclu, a čekat, jestli zavolá...Ech, tak to asi fakt ne. Jinak teda Krampola jsem nikdy nebral jako nějakého velkého herce, každopádně zarputilého, pomalejšího poldu zatím zvládá ze ctí. V mezidobí pochopitelně odhalí ještě několik malých podvůdků, jak se na správného příslušníka patří. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako je, je to slabsi dil, ale na rozjezd dobry. Ocenit je treba mirnej humor a Liborka ve stvarneni Krampola. Zajimave je, ze dve pozdejsi hvezdy komedialnich filmu, Zednicek a Krampol, zde hrajou dramaticke role a jejich balast z pozdejsi kariery zde vubec neulpiva. Zivotni role pana Freje, spolecne s Nemocnici ba i pred ni. 7/10. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Rok po odvysielaní prvého dielu, kde Lubomír Lipský vykrádal obchody prezlečený za aranžéra výkladov, jeden páchateľ použil seriál ako predlohu pri vlámaní do starožitníctva v Dláždenej ulici. Dokonca kriminalisti zapísali do spisu, že je možné, že sa páchateľ nechal inšpirovať prvým dielom seriálu s názvom Aranžér. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama