Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (186)

Janega 

všechny recenze uživatele

Peacemaker ako postava veľmi dobre fungovala v The Suicide squad, kde výborne korešpondoval s inými bizarnými postavičkami. No tak ako pre väčšinu nedokázala Harley Quinn utiahnuť vlastný film, tak pre mňa Peacemaker nevie samostatne utiahnuť 8 dielnu sériu, a to už vôbec nie takou neoriginálnou zápletkou akou je emzácka invázia. Musím však podotknúť, že to má jedno z najlepších seriálových intro. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Politicky nekorektní správně bizarní "studie" charakteru jednoho svérázné antihrdiny, který zoufale touží po obdivu otce a je ochoten v rámci míru zabít jakékoliv dítě, ženu či muže (nebo to alespoň tvrdí). Gunn opět sází na svéráznost, kouzelnou praštěnost a bizarní postavy a funguje to na výbornou. Hlavně (ale nejen) díky Cenovi, ze kterého se vyklubal až překvapivě dobrý herec. ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 85 %. Z nenápadného černého koně komiksové TV sezóny zábavnějším počinem, než cokoliv z toho, co v poslední době nabídl konkurenční MARVEL. - Za úvodní intro se mi chce přidat samostatnou hvězdu navíc. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil, že mě tenhle spin-off Sebevražedného oddílu pod taktovkou Jamese Gunna tak chytne. Je to vážně šílené a John Cena si svou roli neskutečně užívá. Nakonec je z toho jeden z nej DC seriálů za poslední roky. Děj se posouvá asi čtyři měsíce po událostech na Corto Maltese a Peacemaker je kompletně zotavený ze svých zranění. Dostává se na svobodu a setkává se se svým otcem, který je na něj dost přísný. Je opět kontaktován členy A.R.G.U.S.u, aby pro ně pracoval. V opačném případě se vrátí do vězení. Začíná tedy řetězec šíleností a bizarních situací. Víc se dozvíme v dalších dílech. Občas tam jsou dost šílené vtipy a je tam dost odkazů. Řeší se mimozemská invaze na Zemi tzv. Motýlů, kteří ovládají lidská těla a snaží se vše řídit. Vidíme tedy tento šílený tým, jak se snaží invazi zastavit. Určitě se těším na další sérii. "Běž ojet rybu!" :D ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

James Gunn pokračuje v príbehu najnepravdepodobnejšieho hrdinu zo Samovražednej jednotky a nikto nechápe, prečo... Ale práve to je tá výzva, ktorú si dal... - a urobil to báječne. Po všetkých tých osudových a smrteľne serióznych superhrdinoch konečne opäť zase trochu nekorektnej šťavy. A nie je to len o zábave - s masívnou pomocou hudby ju dokáže prepliesť s postupne stále vážnejšími scénami tak nekonfliktne a majstrovsky, že ten seriál je na konci skvelý z úplne iného dôvodu ako na začiatku... Kým prvé časti sú o humore, v dnešnej upätej dobe osviežujúco čiernom, ten postupne pravidelným opakovaním (a nerdovským prístupom) prestáva fungovať, ale hlavným diváckym pútačom sa medzičasom stávajú postavy. Práve postupné prekresľovanie ich charakterov a budovanie vzťahov medzi nimi je napokon prekvapivo omnoho zaujímavejšie ako samotný príbeh. Ja tomu tlieskam už len kvôli všetkej tej hravosti, nápaditosti a láske ku svojim postavám a celej látke, ktorá sála z každého záberu, fantastickou znelkou počínajúc. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • Vigilante (Freddie Stroma) na výhružku Harcourtové (Jennifer Holland), že pokud něco prozradí, zabije mu celou jeho rodinu, sarkasticky odpoví, že na to už je pozdě. V komiksu „New Teen Titans“ totiž obsahuje jeho origin story zavraždění jeho ženy a dětí mafií. (NiWi)
  • „Peacemaker“ je také výraz pro Colt Single Action Army vyráběný v letech 1872 až 1892 . Byl navržen jako jednočinná zbraň, a tak se po každém výstřelu musel znova natáhnout ručně. (cmenda)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama