Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (187)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Peacemaker je klasický případ toho, jak jsou v dnešní době některé seriály nadhodnocené. Byť za tím stojí James, objektivně bych dal tak 7/10. U některých dílů i méně. Ovšem jako celek na tři jít nemůžu. Původně jsem na to vlastně nechtěl ani koukat, protože Peacemaker se ve filmu zachoval prostě jako kokot, ale po Narcos jsem potřeboval změnit žánr. A pak jsem si taky uvědomil, že Gunn se nedá brát vážně. Tedy až na některé situace ve Strážcích galaxie. A jak jsem si myslel, že s postavou Peacemakera se nedá moc pracovat... No, celkem dá. Ale tady se dostáváme do dvou rovin. Ve filmu to nebyl ten roztomilý ňouma, kterého tu Cena předvádí. Mimochodem Johna začínám mít fakt rád. Ne, ve filmu to bylo hovado. Cíl mise za každou cenu. Naprogramovaný idiot, který klidně sejme někoho z týmu. Tady se jeho charakter z čista jasna začne rozvíjet jak prodlužovačka. Silně pochybuju, že by takový troglodyt měl najednou tak silné pohnutí mysli. I když... Taky jsem býval hroznej kretén, ale teď jsem jako mílius. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KURVA, DO ČEHO JSME SE TO ZAPLETLI?“ … „ZACHRAŇUJEME SVĚT PŘED MIMOZEMSKOU INVAZÍ. TO JSME VŽDYCKY CHTĚLI!…“   Nečekejte žádnou Marvelovku! Ani ty fóry kurva nejsou… prostě jsou jiný a i já mám někdy problém to zpracovat. Kdyby nic, tak je to aspoň „R“kovej seroš. A Peacemaker, chlápek co miluje mír bez ohledu na to, kolik mužů, žen a dětí bude muset zabít, „R“kovej hrdina. Takže spíš slaboduchá zábava pro ty, kteří jsou schopni po sobě – jen tak z legrace, házet dynamitem. Nekonvenční seroš, kterej se mi nedostal pod kůži, ale i díky tomu, že ví kdy skončit, bavil.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju týmovky plný nesehranejch kreténů. 2.) Zabíjím pro mír! (My víme, Vladimíre…). 3.) Zjistím, že „Motýle“ jsou nebezpečný.  ///  Thx za titule „titulkomat“.             PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená kadence černého humoru a vymazlených hlášek, které precizně doplňují bláznivě vtahující příběh. Tak přesně takto lze v jedné větě popsat seriálový spin-off Peacemaker od režiséra Jamese Gunna, jenž na rytmických vlnách glam metalu přináší svůj osobitý styl i do vesmíru od společnosti DC. Přičtěte si k tomu všemu ještě výborné obsazení v čele s Johnem Cenou a dostanete něco, co Vás donutí dokoukat celý seriál na jeden zátah. Pokud tedy máte rádi režisérův typický rukopis, ve kterém si absurdita podává ruce s genialitou v dokonalé harmonii, tak u tohoto počinu určitě chybu neuděláte. Tohle se totiž vážně hodně povedlo. Výborná práce! PS: Pomyslnou třešničkou na dortu je pak účast Roberta "T-1000" Patricka! (HBO Max) „I made a vow to have peace no matter how many people I have to kill to get it.“ ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

James Gunn je nefalšovaný génius! Postava Peacemakera v Sebevražedném oddílu mě akorát naštvala, tento narcistický antihrdina si mě svým chováním tak trochu znepřátelil (ano, mluvím o Flagovi). Ale samotný seriál o něm mě přinutil malinko změnit názor. Nalijme si čistého vína, moc jsem tomuto projektu nevěřil (a nemyslím si, že bych to takto viděl jen já), ale Peacemaker kladně překvapil! John Cena zde totiž rozehrál herecky mistrovskou šachovou partii, kde mu nikdo nestačil! Nevěřil jsem, že Peacemaker mohl zaútočit na mou emocionální stránku, ale to jsem se šeredně mýlil. Příběhově mě ta šílená zápletka týkající se mimozemských motýlů a jejich invaze Země mě fakt dokáazala zaháčkovat. Akční stránka super, vizuální též, vedlejší postavy jsem si zamiloval (Vigilante jeden z nejlépe napsaných komiksových side-kicků vůbec). A ten nadupaný excelentní soundtrack! Těším se na druhou sérii, jež už je nyní potvrzená. Za mě 8/10 ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Peacemaker ako postava veľmi dobre fungovala v The Suicide squad, kde výborne korešpondoval s inými bizarnými postavičkami. No tak ako pre väčšinu nedokázala Harley Quinn utiahnuť vlastný film, tak pre mňa Peacemaker nevie samostatne utiahnuť 8 dielnu sériu, a to už vôbec nie takou neoriginálnou zápletkou akou je emzácka invázia. Musím však podotknúť, že to má jedno z najlepších seriálových intro. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • Vigilante (Freddie Stroma) na výhružku Harcourtové (Jennifer Holland), že pokud něco prozradí, zabije mu celou jeho rodinu, sarkasticky odpoví, že na to už je pozdě. V komiksu „New Teen Titans“ totiž obsahuje jeho origin story zavraždění jeho ženy a dětí mafií. (NiWi)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama