Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Neurážející cukrkandlová blbina, která není ničím převratným, ale má ten správný vibe. Gunn asi nikdy nebude tvořit něco přelomového, ale tyhle srandičky mu jdou, takže ať v nich klidně směle pokračuje. A Marvel může pokračovat v těhlech speciálech, protože ty se vyplatí mnohem víc než ty podfinancované seroše a hlavně mnohem více baví. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Strážců moc nesplnil má očekávání. Ono se to asi dělá těžko u těchto speciálů. Atmosféra je sice super, ale samotný příběh stojí za starou belu. Pouhý únos Kevina Bacona do Nikdykde mi opravdu moc nosný nepřipadá. Naštěstí to ale není moc dlouhé, takže se to dá vydržet... "Nikdo mi neřekl pravidla!" ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, že TOP 3 Marvel filmy 4. fáze tvoří z 2/3 speciály, které mají okolo 45 minut. Holiday special je taková nevinná záležitost, kde se Mantis a Drax vydávají na zemi, aby pro Petera Quilla sehnali vánoční dárek. Není to nic extra, ale pobaví to a těch 40 minut uběhne jako voda. Člověk se u toho dost nasměje a zároveň to slouží, jako takové poselství. Nevím co bych tu k tomu řekl. Holiday special je jednoduchá zábava, která má vánoční kabátek. Za zhlédnutí určitě stojí. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Je to krásně emotivní, poselství vánoc to splňuje, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se z toho dalo vytěžit mnohem víc. Díky Gunnovi je to, ale zase dobrá podívaná a má to v některých momentech povedený humor, pěkný vizuál. No a přistihl jsem se u toho, že mi tahle parta hodně chyběla. Je to pěkný vánoční speciál, který si užijí fanoušci téhle partičky. Nemůžu se dočkat třetího filmu. James Gunn je ve skvělé formě, tak snad zase nezklame. 7/10 ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

A já jsem se bavil. A ohromně. Vánoční atmosféru má tenhle Marvel speciál (tenhle a ten vlkodlačí je to nejlepší, co letos přinesl, no není to povšimnutíhodné?) fantastickou, je to nádherně zábavné a oddechové a jiné ambice tenhle film ani nemá, takže obstál na výbornou. Drax a Mantis jsou naprosto úžasná komická dvojice, Kevin Bacon je borec a na všech hercích je vidět, jak nehorázně si tuhle blbůstku užívali. Já jsem si ji užíval úplně stejně. Písně jsou výborné, zejména tedy ta, kterou zpívá Kevin. Super hlášky a camea, Gunnova nápaditost se nezapře ani tady. Že by nová tradice? Dost možná. 80 %. ()

Zajímavosti (34)

  • Natáčelo se v Trilith Studios (Fayetteville, Georgia, USA). (Rominator)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama