Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti dostane pilot dronu rozkaz přesunout se do válečné zóny, kde mu má velet android v přísném utajení – a společně pak musí zabránit jadernému útoku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohlo to být takové to standardní bulharské akční béčko,u kterého bych si sice řekl "meh",ale v zásadě by nikomu ničím nevadilo.Jenže není,protože si viditelně hraje na něco víc a nefunguje snad ve všech směrech.Vizuál není žádná sláva a když už se o něco snaží,je většinou zmršen divnou kamerou nebo chaotickým střihem (popřípadě kombinací obou),akční scény jsou nevýrazné a hlavní hrdina nepříliš sympatický.Aby toho nebylo málo,tak to celé má skoro dvě hodiny a to je v tomhle případě zoufale moc.Mít o 30-40 minut méně,třeba by to fungovalo jako jednohubka,ale takhle bohužel ani to...40% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netlifx to vypouští jak Baťa cvičky, jen je škoda, že na jeden dobrý film je 10 špatných. A Za čárou je jeden z těch špatných. Svět, kde je plno robotů, nepokoje někde na východě a Mackie v hlavní roli dává potenciál na akční výplach, který se, když se povede, bude skvělý béčko jako Vyproštění. Jenže tady není dobře snad vůbec nic. Akce je nezajímavá, námět vypadal dobře možná tak na papíru a Mackie, hrající na půl plynu, je herečky suverénně nejzajímavější. Mikael Håfström je prostě patlal, který nedokáže udělat cool ani scénu, ve které robot vykydlí skupinu nepřátel se samopaly. Twist z poloviny filmu se snaží už jen získat si u diváka nějaký ten bod za originalitu, ale ruku na srdce, Já, robot z toho taky není. ()

Reklama

scarfacer 

všechny recenze uživatele

No, afro-americkej terminátor se vážně nepoved a to bych nerad, aby to vyznělo nějak robofobicky. Začátek vypadal slibně a bylo tam pár kvalitních nápadů, včetně volby konfliktu, kór když vůbec netušíte, co jste si to pustili. To by ale nesměla bejt produkce Netflixu, aby z toho nakonec nebyl víceméně předvídatelný výtvor, plný patriotismu a postav s inteligencí šesti učitelů tělocviku. A to si vůvec nedovedu představit, jak srašný to musí bejt s českým dabingem. Ztráta času, do žánru nic nového... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Za čárou, před čárou, nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát. Další Netflix kousek z edice „nablýskané nic“. Potenciál utlačený překombinovaností, logičnost na úkor efektu………..a ejhle, z plánovaného áčka tady najednou máme béčko jako vyšité. Použil bych legendární dialog z pořadu Ano, šéfe!: „Jak vám chutnalo šéfe?“  „Stálo to za hovno, děkuju za optání“. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Netflixovské number 1 v Česku?! Další podprůměrná srágora z této dílny. Nebylo to ani zábavné ani akční. Bylo to především divně blbé. K nikomu a ničemu tady člověk nepřilne. Ani k prostředí natož k postavám. A ústřední dvojice? Černý android, který chce zachránit Ameriku tím, že ji zničí vs. černý pilot který má problém s autoritami. Debilnější námět je napadnout nemohl. A nejhorší na tom byla ta nekonečná nuda při které mě chvílema brala dřimka. Za mě 30% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy se Leo (Anthony Mackie) setká s Viktorem Kovalem (Pilou Asbæk), můžeme vidět, jak mu během bojové scény sebere zbraň Steyr SPP. Jedná se o úplně stejný model zbraně, kterou Anthony Mackie používal v roli Falcona ve filmech MCU. (UncleMorty)
  • Tento film obsahuje několik podobností se sériemi Avengers a Captain America co se týče postavy Lea. Anthony Mackie, který též hraje v těchto filmech, je několikrát označen jako „Cap“ (Kapitán – Kapitán America) a „War machine“ (postava, kterou v MCU hrál (Don Cheadle). (kesinaa)
  • Kapitán Leo (Anthony Mackie) zmíní ve své první scéně s poručíkem Harpem (Damson Idris), že Harp má nalétáno 56 000 letových hodin. Pokud by to byla pravda, musel by Harp létat 12 hodin denně po dobu 13 let, což vzhledem k jeho věku a teprve tříleté službě není možné. (kesinaa)

Reklama

Reklama