Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky od začátku děj “spoileroval” a definitivně si to podělal hned v cca 15té minutě. Od té chvíle už mě to silně nebavilo a jediné co drželo mou pozornost byla občasné nahota. Hlavní Pipi je dutá až to není hezký (už jen ty kecy jak by bylo boží se ožrat, mít kocovinu a dělat kokotiny) a její chování je totálně na pěst. Zhruba v polovině začne dlouhá série naprosto nelogických situací (kdy si říkáte: “je blbá jak má velký kozy”) a když už konečně dojde na provalení toho naspoilerovaného, přichází obří LOL facan na závěr. Ach jo… taky to mohlo být kratší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

devadesátkový thriller,který ve druhé půlce kupí zvrat na zvrat a i když je to místy celkem přitažené za vlasy,až do toho posledního mu to celkem vychází.Škoda pak toho úplně posledního,který je sice překvapivý (stejně jako ten před ním),nicméně vyvolá spíš nechtěný úsměv než cokoliv jiného a lehce tak zabije to "poučení",který se film snaží alespoň okrajově přinést.Body navíc za Sydney Sweeney,která je nejen velmi hezká,ale hlavně umí  celkem hrát.Třeba se jí někdy dočkáme i v něčem víc než thrilleru na jedno použití...60% ()

Reklama

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Netradiční thriller s erotickým podtextem o špehování sousedů, které se trochu zvrhne. Docela zvláštní téma, které dokáže zaujmout, ale u kterého také předpokládáme, že dokážeme odhadnout, kam zhruba by něco takového mohlo vyústit - a ono prd. Myslíme si, že tady jde jen o sex, přátelství, nevěru a další typické problémy v partnerských vztazích, ale na konci se nám hlavou prožene jen jedno velké "WTF?". Bylo to rozhodně nečekané, originální, překvapivé - ale na druhou stranu to bylo taky už trochu moc. Nevím, na jednu stranu to působilo jako trochu příliš velká fantasmagorie a na tu druhou to bylo geniální. Zůstanu tedy někde v průměru. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový thriller s pomalejším rozjezdem a turbulentním finále. K filmu mě nalákala Sydney Sweeney, jako ostatně téměř každého. Co by se ale zdálo jako laciná vějička, se ukázalo jako jeden z největších kladů snímku. Tahle holčina nejen dobře vypadá, ale taky umí hrát. Druhý do party byl ovšem tragický omyl. Kvůli němu nemá ústřední pár chemii, a jeho hovězí hlas mě neustále vytrhával z děje. Což je dvojnásob škoda, protože původně téměř rozverná atmosféra postupem času pořádně houstla. Scénář by potřeboval trochu více péče a twist s ptáčky je už možná navíc. Taky nedává smysl, protože tohle by nikdo nenaplánoval. Reakce je ovšem působivá. Závěrečná scéna - nemyslím tu s chodícími kvótami, je díky ní parádně mrazivá. ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama