Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizody jsou na hraně lehce tajemné vztahové limonády, kterou bych, pokud by takto byla míněna žánrově od počátku do konce, zcela jistě nedokoukal. Nicméně nahlodán příslibem dějových veletočů jsem vydržel a dočkal se tedy i překvapivého (bez ironie) finále, které sice není stoprocentně novátorské (vzpomněl jsem si na jeden starší thriller s podobnou koncovkou, jehož jméno kvůli spoilerování nebudu uvádět), ovšem i tak naplnilo očekávání. Kdyby byla miniserie o polovinu kratší a herecké výkony nebyly někdy tak směšně křečovité mohla to být svižná,zajímavá a zábavná podívaná. Takto ve výsledku nevyvažený dojmový průměr. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli je na tomhle seriálu něco geniální, tak je to rozhodně rozuzlení a celkově zakončení. Mám z toho až mráz na zádech. Herecky hodně dobře zvládnuté, všichni se mi dostali pod kůži a od určitého momentu jsem musela vědět, jak to dopadne. Hodně originální nápad, který si určitě zasloužil seriálovou verzi (na film je to asi moc komplikované). A tahle určitě není k zahození. 4,5* ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Pomalejší, ale každým dílem se zvedá zvědavost co z toho bude. Ideální počet epizod a ta poslední totální zvrat ve všem. +++ SPOILER 20ti slovy: Chlap se převtělí do ženské a pak do další, aby mohl prcat s jiným chlapem. Vše mezitím je mix dramatu a mysteriózní atmosféry. ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s vrcholnou pointou dost ujetej, ale celková atmosféra perfektní. Kdo tvrdí, že to celé odhadl už během prvních pěti dílů, pěkně kecá... To je asi jako kdybyste přišli k postřelený mrtvole a až po pitvě by se ukázalo, že dotyčný umřel hlady :D stejně nepravděpodobný rozuzlení jako v tomhle seriálu :D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komorný, tak trochu ťažko zaraditeľný seriál, pretože už len popis kombinácie žánrov je určitým spoilerom. Najlepšie vopred nič nečítať, v čom som osobne urobil chybu, ale našťastie som sa nedozvedel všetko. Seriál skvele graduje, ale pozor, nie je to ten prípad, kedy je každá epizóda lepšia než tá predchádzajúca, tu ide skôr o vyhodenie výhybky niekde v dvoch tretinách deja. Hereckému ansámblu dominuje Eve Hewson, Simona Brown taktiež odvádza skvelú robotu a nakoniec som prišiel na chuť aj Tomovi Batemanovi. No a Robert Aramayo je už dnes Elrond, takže asi ním bude už navždy, aj takto spätne. I keď všetko do seba logicky zapadlo, druhá séria by nemusela byť vôbec od veci, ale mohlo by ísť aj o prúser... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama