Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (7)

Ví o tobě (2021) 

Je to hodně dobře natočené. Poslední dva díly mě fakt strhly a to, kam se to vše vyvrbilo mě nenapadlo ani náhodou. Osobně mám radši thrillery, kde jde vše racionálně vysvětlit, protože jakmile se do toho začnou míchat ezo věci, už je to pro mě spíš pohádka. ()

Náhodná setkání (2021) (E01) 

Začátek se mi líbil moc. Pak začala náměsíčnost a divný souložení. Na klasický thriller to nevypadá a asi bych ho uvítala víc, ale uvidíme, co bude. ()

Bdělé snění (2021) (E02) 

Otázky přibývají. Nejzajímavější postava je bezesporu Robert, i když všichni asi tušíme, kde chudák je. Nebo ne? A Simona Brown je nejen sympatická, ale taky se na ni hezky kouká (i když občas na mě působí paradoxně trochu děsivě). 3,5* ()

První dveře (2021) (E03) 

Koukáme na čtyři magory. Ano, už k nim řadím i Louise. Konec napovídá, kdo z nich je ten největší, tak uvidíme, zda to bude pravda. Doufám, že až tak průhledný to není. ()

Rob (2021) (E04) 

Opravdu to nemůže být bez těch divných ezo nevím co věcí? Asi ne, to se uvidí při vyústění. Mám svou teorii, jak by to mohlo být, ale pravda je, že to může dopadnout jakkoli. A třeba je to divno kolem toho všeho jen zástěrka, aby to všechny zmátlo. Louise je mi díl od dílu čím dál nesympatičtější, při hádce se z ní hrnulo takový pokrytectví a pokrytecký byly i její následný činy ve zlosti, že jsem fakt zvědavá na to, kdo z toho vyjde jako největší padouch. ()

Druhé dveře (2021) (E05) 

Tak moje skvělá teorie o tom, jak jsou vlastně David a Rob prohození padá. :D co už. Louise už nemůžu přijít na jméno, dělá, jako by se zajímala kvůli ostatním, ale jde jí jen o pomstu. Aspoň tak to vidím já. Otázka je, proč jí Adele ukázala a naučila to, co umí sama. Ona přece není hloupá. ()

Reklama

Reklama