Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé drama. Ten konec by mě nenapadl. Za pozornost stojí otravný novináři, který jak supi čekají na sebe menší senzaci. A udělají doslova cokoliv jen aby měli něco. Nechápu policii že je nechají u domu obětí aniž třeba uzavřou část ulice a nikoho tam nepustí a dotyčný mají aspoň trochu klid. Zase tam museli nacpat gaye a přitom to bylo úplně zbytečný. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Z Clickbaitu na mě dýchla atmosféra mysteriózního Cizince z roku 2020. Rovněž přítomnost Zoe Kazan byla příjemným překvapením. Odsýpalo to a ta kostrbatá skládačka se stávala epizodu od epizody ucelenější. S rozuzlením spokojená nejsem, ale nějak to skončit muselo. Vtipné je, že mě to napadlo...ale říkala jsem si, že Brad není tak šílenej, aby něco takového odkýval. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak ráda bych napsala, že je to skvělý seriál, kdyby nebylo kdyby. V každém případě je chytlavý, každý díl se jim povedl velmi dobře vypointovat, takže jsem musela vidět hned další a další díl, ale od pátého dílu se to najednou začalo ubírat směrem, který mně byl proti mysli a celkově proti logice jednání postav. No, nebudu už hudrovat, protože se na Clickbait ve své podstatě dobře dívalo a ocejchuji ho na čtverec s kostrbatýma rohama. 75% ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že do Clickbait sa mi moc nechcelo, ale ségra ma presvedčila, a tak sme ho bingli za deň. Najskôr som bola príjemne prekvapená, Sestra a Detektív ma zaujali, dýchal z nich ten správny krimi vibe, kedy divák podozrieva všetkých a neverí nikomu a vlastne netuší, čo od seriálu čakať. Scenár dal vyniknúť svojím postavám a ich vnímaniu celej situácie a na ich príbehoch len veľmi pomaličky smeroval k novým zisteniam, napätie budujúc maximálne šikovne. Manželka a Milenka si tempo pomerne udržali, Reportér bol pre mňa trochu sklamanie, i keď uznávam, že tento diel bol dôležitý dejový hybateľ. Brat ma vyždímal emocionálne, i keď so zaujímavosťou deja to tu už začalo ísť dolu kopcom. Syn bol plný napätia a divákovi dal pocit, že už je pravde na stope… a Odpoveď vyslovene sklamala. Tvorcovia si väčšinu série karty držali veľmi sympaticky pri tele, sústreďujúc sa hlavne na rodinné a iné drámy. Ale neznášam, keď je páchateľ neuhádnuteľný. Človek detektívnej zápletke venuje hodiny času, len aby zistil, že mohol max tak tipovať. Mrzí ma i to, že v pátraní po vrahovi vyšumeli takmer všetky dramatické linky. Nehovoriac o logických dierach, i keď mám pocit, že tie k žánru tak nejak i patria a treba ich prosto nevnímať. Nuž škoda, seriál bol určite vydarený a mal štýl, žánrovo bol na mojom watchlite osviežením, ale muchy to malo. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela tak nekonzistentný seriál. Úvod je fajn, ale potom sa to počas prvých piatich častí (2/3 seriálu) nekonečne tiahne. Keby to nemalo predom také dobré recenzie, tak by som to ani nedopozerala. Od 6. časti to začne byť zaujímavé, ale nie natoľko, aby to niekoho ohúrilo a samotné rozuzlenie neprináša zadošťučinenie za 6 hodín strávených pri Clickbait. Priemer 3*. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama