Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V prvom príbehu sa tehotná žena po stretnutí s čarodejnicou stane obeťou temnej kliatby, ktorá u nej vyvoláva násilné vidiny. V druhom príbehu sa vzťah dvoch spolubývajúcich začne rozpadať, keď Masha (Rebekah Kennedy) začne znepríjemňovať život Rachel (Kristina Klebe). (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Světe div se zázraky se stávají. Výjimečně souhlasím s hodnocením zdejšího hororovýho experta (alespoň on si to o sobě myslí) Psychora. Nejenom podle zdejšího hodnocení je evidentní, že TWO WITCHES nebude film pro každýho. A už vůbec ne pro mainstreamový publikum. Za mě je to celkem svěží závan do hororových vod. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle dvoupovídkový horror o moderních (=současných) čarodějnicích je na prvotinu hodně slušná práce. A myslím, že i dost originální, nebo aspoň značně osobitá, takže v dnešní době nadužívání všemožných šablon a stereotypů cenná dvojnásob. A nejvíc oceňuju, že si někdo svůj vlastní scénář nejenom zrežíruje, ale postaví se i za kameru, což se myslím nevidí často. Asi jediné, co bych možná téměř renesančnímu panu tvůrci vytknul, je na můj vkus přílišná roztříštěnost, jako by se v přetlaku nápadů snažil ve filmu ukázat co nejvíc, přičemž výsledek pak ale bohužel chvílemi působí trochu chaoticky. Škoda, že radši nenatočil každou povídku zvlášť, materiálu by v každé z nich na jeden celovečerák bylo určitě dost. Každopádně jsem zvědavý na další Tsigaridisovy filmy. A ještě mě teď tak napadá, jestli náhodou Rebekah Kennedy není opravdu čarodějka, pozoruju totiž značný rozpor mezi cifrou jejího věku a jejím vzezřením. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší (ne)hororový expert ze Slovenska, (toho skutočného a jediného, československého, všetci dobre poznáme), predikuji Pierru Tsigaridisovi veľký kokot, a nie - zářnou budoucnost. Že je to snaživé a že pár scén nie je vyslovene márnych, ešte nerobí z hororu hororom s hodnotami. "Two Witches" je vyskladaný na hereckých výkonoch asi tak vhodných postáv, že ešte aj reklama na Mc Donald by s tými popretláčanými, rodinnými pozbierancami vyhrala Oscara. Obyčajný divák nad týmto mávne rukou. Hororový požierač všetkého sa 2-3 krát pošpára v nose, pričom musíte byť naozaj nadšenec, aby ste z toho čo snímok ponúka, aspoň čo to docenili, pričom kryštálovo čistý obraz ako zo Xiamomi, tomu tiež príliš neprospieva. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě nadprůměrný, čarodějnický Horor a musím souhlasit, nebude to pro každého. První příběh, mě moc nezaujal, no závěr byl ale silný. Za to ten druhý, s Mashou, byl o dost lepší. Oba ty příběhy se pak sejdou, což bylo fajn. Je to kvalitně natočený, bylo to občas příjemně strašidelný (hlavně v té druhé části), dojde i na pár nechuťáren, za co hvězda dolů u mě, tak za casting, téměř každý, tu na mě působil strašně nesympaticky. Každopádně, po delší době, jsem si nandal něco na téma čarodějnictví a byl to příjemný, Hororový zážitek. Klobouk dolů, před režisérem, který se na filmu podílel, nejvíc jak mohl a jako debut, je to více než dobré. Zvědavý na dvojku. (85. hodnocení) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z tohoto hororu jsem si odnesl rozporuplné pocity; na jednu stranu jsem byl spokojeným divákem, který se po čase dostal k filmu, v němž se tvůrci postarali o kvalitní atmosféru namísto toho, aby jen vybrali partu středoškoláků, kteří by pak byli odživotňováni v daném čase a prostoru, na druhou stranu mě zklamalo použití nadměrného množství lekaček v první povídce. Ty byly tak časté, že by se u nich dalo hrát "Napij se, když přijde lekačka". Myslím, že druhou (a podle mě) lepší část snímku by už vidělo jen nemnoho diváků s mocnou výdrží. Kromě lekaček mě štvaly i halucinační stavy, které už zamořují nejen filmy a seriály ale i videohry (třeba série Far Cry je jich plná). Ale jak už jsem psal výše, druhá povídka už byla z jiného soudku a mně osobně se zdála být mnohem zajímavější. Ve výsledku určitě nešlo o ztracený čas, jak to, bohužel, u filmů s hororovým obsahem často bývá. / Poučení: Čarodějnici poznáš podle toho, že konzumuje jablka podivně nepříjemným způsobem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (bianci)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno