Reklama

Reklama

Stephanie Hsu

Stephanie Hsu

nar. 25.11.1990 (33 let)
Los Angeles, California, USA

Zajímavosti (12)

Holky na tripu (2023)

  • Režisérka Adele Lim uvedla, že scéna s tetováním genitálií Kat (Stephanie Hsu) byla inspirována její kamarádkou, která byla na vysoké škole úplná zrůda. Bála se, že jí produkční společnost řekne: „Sakra, ne!“ Ale řekla, že když pracujete se společností Setha Rogena, jejich reakce je: „Sakra, ano!“ (Johnny.ARN)

Všechno, všude, najednou (2022)

  • Ke konci filmu, když Joy (Stephanie Hsu) pomáhá rodičům připravit účtenky, které mají odnést na finanční úřad, je na krátkou chvíli vidět kalkulačka s LCD displejem, na kterém se zobrazuje číslo 55378008. Když se toto číslo obrátí vzhůru nohama, je z něj slovo „BOOBLESS“. (KGBelik)

Všechno, všude, najednou (2022)

  • Jazyk je pro příběh velmi důležitý. Evelyn (Michelle Yeoh) mluví se svým otcem kantonsky, ale s Waymondem (Ke Huy Quan) mluví mandarínsky, což ukazuje kulturní rozdíly v jejich výchově. Vztah mezi matkou a dcerou je také jazykově utvářen. Evelyn mluví s Joy (Stephanie Hsu) mandarínsky a anglicky, zatímco Joy jí odpovídá anglicky a špatnou čínštinou. Ani jeden z nich nenachází slova, kterými by tomu druhému jasně vyjádřil své myšlenky, což je rozděluje. Vše ztěžuje i jazyková bariéra s finančním úřadem. (KGBelik)

Související novinky

Herečka

Host

Související novinky

Reklama

Reklama